Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
8 PORCÍ

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 1 l vanilkové zmrzliny
  • 50 g hořké čokolády
  • 125 g másla
  • 125 g moučkového cukru
  • 2 vejce
  • 125 g samokypřící mouky

SUROVINY NA SNÍH

  • 3 vaječné bílky
  • 200 g moučkového cukru

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení
  • Potravinářská fólie

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Vyložte misku vrstvami potravinářské fólie. Umístěte zmrzlinu do misky (možná ji budete muset nechat několik minut změknout, ale nenechte ji rozpustit). Zakryjte horní část potravinářskou fólií a vraťte ji do mrazáku.
  • 2Předehřejte troubu na 180 °C, boky dortové formy vymažte máslem a dno vyložte pečicím papírem.
  • 3Vložte čokoládu do žáruvzdorné mísy umístěné nad hrncem s mírně vroucí vodou. Nechte, dokud se nerozpustí, občas promíchejte. Poté stáhněte z plotny a odstavte.
  • 4Ve velké misce nebo v elektrickém mixéru ušlehejte máslo do změknutí. Přidejte cukr a šlehejte, dokud není směs světlá a nadýchaná. Do smetanové máslové směsi postupně přidávejte vejce a stále šlehejte.
  • 5Všlehejte rozpuštěnou čokoládu, pak jemně vmíchejte mouku, dokud se nespojí.
  • 6Těsto nalijte do připravené dortové formy a pečte 25–30 minut.
  • 7Vyjměte korpus z trouby a teplotu navyšte na 220 °C (pokud pusinky připravujete ihned).
  • 8Korpus nechte 10 minut vychladnout ve formě. Poté malým ostrým nožem uvolněte okraje a opatrně korpus vyjměte. Umístěte na mřížku, aby úplně vychladl.
  • 9V míse ušlehejte bílky. Přidejte polovinu moučkového cukru a šlehejte, dokud se nevytvoří tuhé špičky. Poté vmíchejte zbývající cukr.
  • 10Korpus umístěte na pečící plech. Pomocí potravinářské fólie vyjměte zmrzlinu z misky a položte ji na korpus. Odstraňte veškerou potravinářskou fólii.
  • 11Rychle nabírejte pusinky. Rozetřete po zmrzlině a po stranách korpusu.
  • 12Vložte do rozehřáté trouby na 3-4 minuty. Pusinky zvenku ztuhnou a zezlátnou.
Rohlík vaří

SUROVINY

SUROVINY NA SNÍH

JEŠTĚ POTŘEBUJETE