• Milí zákazníci, poptávka po naší službě se opět díky mimořádné situaci dramaticky zvyšuje nad naše aktuální kapacity. Moc nás to mrzí, ale abychom mohli obsloužit co nejvíce z vás, musíme omezit počet objednávek na osobu. To znamená, že aktuálně si můžete objednat pouze jednou denně. Současně rušíme i možnost doobjednávek. Dál soustředíme všechny naše síly na to, abychom ještě více navýšili kapacitu, a mohli tak zavážet všude, kde je nás teď potřeba. Moc děkujeme za trpělivost a shovívavost. Společně to zvládneme. Váš Rohlík.
4 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 750 g mrkve
  • 750 ml zeleninového vývaru
  • 200 g másla
  • 1 lžička soli
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Mrkev oloupeme a nakrájíme na větší kostky. Spolu s ostatními surovinami vložíme do kastrolu a přivedeme k varu. Stáhneme oheň a vaříme, dokud není mrkev měkká a tekutina se nesvaří do konzistence sirupu.
  • 2Vše důkladně rozmixujeme ponorným mixérem a přepasírujeme přes jemné síto do čistého rendlíku.
  • 3Dle potřeby pyré dochutíme solí, případně rozředíme teplým zeleninovým vývarem.

TIP

Pro přípravu pyré můžete místo zeleninového vývaru použít vodu. Pro jeho přípravu budete potřebovat také ponorný mixér a jemné síto. Mrkvové pyré můžete dochutit špetkou cukru krupice.
Roman Vaněk
Autor receptu
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY

750 g mrkve
750 ml zeleninového vývaru
200 g másla
 
1 lžička soli