Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA BRAMBORY

  • 1 kg omytých a očištěných brambor ve slupce (varný typ B)

SUROVINY NA ČESNEKOVÉ MÁSLO

  • 150 g másla
  • 2 stroužky česneku
  • sůl

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • pečicí papír

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP NA BRAMBORY

  • 1Rozehřejeme troubu na 180 °C.
  • 2Brambory nakrájíme na kolečka silná 4 mm. Vyskládáme vedle sebe na plech vyložený pečicím papírem a pečeme v rozehřáté troubě cca 18 minut doměkka. V polovině pečení brambory na plechu otočíme.
  • 3Hotové brambory vyklopíme do mísy, důkladně osolíme a podáváme s česnekovým máslem.

POSTUP NA ČESNEKOVÉ MÁSLO

  • 1Máslo dáme do misky a necháme ho částečně změknout.
  • 2Česnek podélně rozřízneme a odstraníme středový klíček. Česnek prolisujeme ho nebo utřeme a přidáme k máslu. Osolíme a důkladně promícháme.
Tip
Délka pečení brambor závisí na ročním období, ve kterém budete brambory péct. Toto jednoduché, ale výtečné jídlo se jí rukama. Hosté si berou horké plátky brambor, které zlehka dle chuti potřou ochuceným máslem. Klíček v česneku obsahuje velké množství silic, po kterých může pálit žáha, a pro některé hosty může být pokrm zbytečně těžký. Proto se při přípravě syrových pokrmů či pro krátké vaření vyndavá.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY NA BRAMBORY

SUROVINY NA ČESNEKOVÉ MÁSLO

JEŠTĚ POTŘEBUJETE