• Vážení zákazníci, moc se omlouváme za současné omezení naší služby. Museli jsme bohužel přistoupit k následujícím opatřením:
    - max. 1 nákup denně na osobu, bez možnosti doobjednávky
    - maximální počet položek na jeden nákup je 35. Položka znamená druh zboží např. banán, houska nebo konkrétní druh jogurtu. Počet kusů není omezený. Toto omezení se ale nevztahuje na členy Rohlík Premium.
    Děláme vše pro to, abychom navýšili naše kapacity a doručili vaše nákupy pro co nejvíce z vás. Moc děkujeme za trpělivost a shovívavost. Váš Rohlík.

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

DRESINK

  • 50 g medu
  • 10 ml balzamikového octa
  • 15 g extra panenského olivového oleje

SALÁT

  • 50 g mixu zelených salátů – lollo rosso, lollo biondo, salát dubový, little gem, rukola
  • 40 g čedaru
  • 30 g plátků uzeného eidamu
  • 150 g konzervovaných červených fazolí
  • 50 g konzervované kukuřice
  • 50 g sušených rajčat
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce najemno nakrájeného koriandru
  • 1 lžička nastrouhaného čerstvého zázvoru
  • špetka čerstvě mletého pepře
  • špetka soli

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

  • Síla salátu nejlépe vynikne v kombinaci se svěžími, lehkými víny. Volte bílá či šumivá a se šťavnatou kyselinou.
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

Postup na dresink

  • 1Všechny suroviny vyšleháme metličkou v misce.

Postup na salát

  • 1Čedar nakrájíme na kostky o hraně 1 cm. Uzený eidam nakrájíme na nudličky silné 3 mm. Sušená rajčata pokrájíme nahrubo.
  • 2V misce promícháme zelené saláty s olivovým olejem, osolíme a opepříme.
  • 3Ve druhé misce smícháme nakrájený čedar, rajčata, fazole, koriandr, kukuřici a zázvor.
  • 4Na talíř rozložíme zelené saláty, nakrájený uzený eidam a směs zeleniny a čedaru. Přelijeme dresinkem.

TIP

Na promíchání surovin na dresing se vám bude hodit metlička.
Roman Vaněk
Autor receptu
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

DRESINK

50 g medu
10 ml balzamikového octa
15 g extra panenského olivového oleje
 

SALÁT

50 g mixu zelených salátů – lollo rosso, lollo biondo, salát dubový, little gem, rukola
 
40 g čedaru
 
30 g plátků uzeného eidamu
 
150 g konzervovaných červených fazolí
 
50 g konzervované kukuřice
 
50 g sušených rajčat
 
1 lžíce olivového oleje
 
1 lžíce najemno nakrájeného koriandru
 
1 lžička nastrouhaného čerstvého zázvoru
 
špetka čerstvě mletého pepře
 
špetka soli
 

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

Síla salátu nejlépe vynikne v kombinaci se svěžími, lehkými víny. Volte bílá či šumivá a se šťavnatou kyselinou.