1 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

DRESINK

  • 50 g medu
  • 10 ml balzamikového octa
  • 15 g extra panenského olivového oleje

SALÁT

  • 50 g mixu zelených salátů – lollo rosso, lollo biondo, salát dubový, little gem, rukola
  • 40 g čedaru
  • 30 g plátků uzeného eidamu
  • 150 g konzervovaných červených fazolí
  • 50 g konzervované kukuřice
  • 50 g sušených rajčat
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce najemno nakrájeného koriandru
  • 1 lžička nastrouhaného čerstvého zázvoru
  • špetka čerstvě mletého pepře
  • špetka soli

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

  • Síla salátu nejlépe vynikne v kombinaci se svěžími, lehkými víny. Volte bílá či šumivá a se šťavnatou kyselinou.
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

Postup na dresink

  • 1Všechny suroviny vyšleháme metličkou v misce.

Postup na salát

  • 1Čedar nakrájíme na kostky o hraně 1 cm. Uzený eidam nakrájíme na nudličky silné 3 mm. Sušená rajčata pokrájíme nahrubo.
  • 2V misce promícháme zelené saláty s olivovým olejem, osolíme a opepříme.
  • 3Ve druhé misce smícháme nakrájený čedar, rajčata, fazole, koriandr, kukuřici a zázvor.
  • 4Na talíř rozložíme zelené saláty, nakrájený uzený eidam a směs zeleniny a čedaru. Přelijeme dresinkem.
Tip
Na promíchání surovin na dresing se vám bude hodit metlička.
Roman Vaněk

S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

DRESINK

50 g medu

Med bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

10 ml balzamikového octa

Balzamikový ocet bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

15 g extra panenského olivového oleje

 

SALÁT

50 g mixu zelených salátů – lollo rosso, lollo biondo, salát dubový, little gem, rukola

 

40 g čedaru

 

30 g plátků uzeného eidamu

 

150 g konzervovaných červených fazolí

 

50 g konzervované kukuřice

 

50 g sušených rajčat

 

1 lžíce olivového oleje

 

1 lžíce najemno nakrájeného koriandru

 

1 lžička nastrouhaného čerstvého zázvoru

 

špetka čerstvě mletého pepře

 

špetka soli

 

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

Síla salátu nejlépe vynikne v kombinaci se svěžími, lehkými víny. Volte bílá či šumivá a se šťavnatou kyselinou.