• Vážení zákazníci, moc se omlouváme za současné omezení naší služby. Museli jsme bohužel přistoupit k následujícím opatřením:
    - max. 1 nákup denně na osobu, bez možnosti doobjednávky
    - maximální počet položek na jeden nákup je 35. Položka znamená druh zboží např. banán, houska nebo konkrétní druh jogurtu. Počet kusů není omezený. Toto omezení se ale nevztahuje na členy Rohlík Premium.
    Děláme vše pro to, abychom navýšili naše kapacity a doručili vaše nákupy pro co nejvíce z vás. Moc děkujeme za trpělivost a shovívavost. Váš Rohlík.

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA SALÁT

  • 160 g konzervovaného tuňáka ve vlastní šťávě
  • 200 g oloupané mrkve
  • 30 g lískových ořechů
  • 150 g dužniny červené papriky
  • 30 g jarní cibulky
  • 30 g rozinek
  • šťáva z ½ citronu
  • špetka čerstvě mletého pepře
  • špetka soli

SUROVINY NA DRESINK

  • 2 lžíce majonézy
  • 1 lžička mletého sušeného zázvoru
  • 1 lžička sójové omáčky

SUROVINY NA KRUTONY

  • ½ rohlíku
  • 1 lžička olivového oleje
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP NA SALÁT

  • 1Ořechy orestujeme nasucho na rozpálené pánvi dozlatova a nakrájíme je nahrubo.
  • 2Tuňáka necháme okapat v cedníku a poté ho rozdrobíme na menší kusy do mísy.
  • 3Mrkev nahrubo nastrouháme. Papriku nakrájíme na jemné nudličky. Jarní cibulku nakrájíme na jemná kolečka.
  • 4Zeleninu vložíme do mísy, osolíme, opepříme a promícháme. Poté ji lehce promačkáme, aby pustila šťávu.
  • 6Přidáme citronovou šťávu, rozinky, krutony a polovinu nasekaných ořechů a promícháme.
  • 6Podáváme dozdobené tuňákem, zbylými ořechy a zakápnuté dresinkem

POSTUP NA DRESINK

  • 1Všechny suroviny smícháme v misce dohromady.

POSTUP NA KRUTONY

  • 1Troubu rozehřejeme na 160 °C. Rohlík nakrájíme na kostky o hraně 1 cm a promícháme je s olejem. Dáme na plech nebo do pekáčku a vložíme do rozehřáté trouby na 10 minut.
Roman Vaněk
Autor receptu
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY NA SALÁT

160 g konzervovaného tuňáka ve vlastní šťávě
200 g oloupané mrkve
30 g lískových ořechů
 
150 g dužniny červené papriky
 
30 g jarní cibulky
 
30 g rozinek
 
šťáva z ½ citronu
 
špetka čerstvě mletého pepře
 
špetka soli
 

SUROVINY NA DRESINK

2 lžíce majonézy
 
1 lžička mletého sušeného zázvoru
 
1 lžička sójové omáčky
 

SUROVINY NA KRUTONY

½ rohlíku
 
1 lžička olivového oleje