• Náš vánoční katalog je už i online!🎄
    Ho, ho, ho! Vánoční katalog teď najdete i v aplikaci a na našich stránkách!
    Zobrazit více
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA SALÁT

  • 180 g zralých jablek
  • 450 g zralých hrušek
  • 50 g vlašských ořechů
  • 100 g sýra niva
  • 150 g růžiček květáku
  • 100 g červeného hroznového vína
  • 1 lžíce najemno nakrájené pažitky

SUROVINY NA DRESINK

  • 100 g javorového sirupu
  • 20 ml olivového oleje
  • 10 ml jablečného octa
  • špetka pepře
  • špetka soli

květáku a modrého sýra

  • Síla salátu nejlépe vynikne v kombinaci se svěžími, lehkými víny. Volte bílá či šumivá a se šťavnatou kyselinou.

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP NA SALÁT

  • 1Z jablek a hrušek vykrojíme jádřince a dužninu nakrájíme na kostky o hraně 1,5 cm. Promícháme je v misce s dresinkem.
  • 2Nivu rozdrobíme na menší kousky. Ořechy orestujeme nasucho 1 minutu na pánvi na vyšším ohni a dáme stranou.
  • 3Kuličky hroznového vína překrájíme napůl. Větší růžičky květáku překrájíme.
  • 4Do misky k jablkům a hruškám přidáme nivu, orestované ořechy, růžičky květáku, hroznové víno a pažitku a promícháme.

POSTUP NA DRESINK

  • 1Všechny suroviny metličkou vyšleháme v misce.
Tip
K přípravě budete potřebovat metličku a pánev.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY NA SALÁT

SUROVINY NA DRESINK

květáku a modrého sýra