• Milí zákazníci, poptávka po naší službě se opět díky mimořádné situaci dramaticky zvyšuje nad naše aktuální kapacity. Moc nás to mrzí, ale abychom mohli obsloužit co nejvíce z vás, musíme omezit počet objednávek na osobu. To znamená, že aktuálně si můžete objednat pouze jednou denně. Současně rušíme i možnost doobjednávek. Dál soustředíme všechny naše síly na to, abychom ještě více navýšili kapacitu, a mohli tak zavážet všude, kde je nás teď potřeba. Moc děkujeme za trpělivost a shovívavost. Společně to zvládneme. Váš Rohlík.
1 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 2 zralá středně velká rajčata
  • 2 lžíce bílého vinného octa
  • 1 lžíce cukru krupice
  • 1 lžíce slunečnicového oleje
  • 1 lžíce najemno nakrájené cibule
  • 1 lžička nasekaných lístků velkolisté petržele
  • špetka pepře
  • špetka soli
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

Postup

  • 1V misce smícháme všechny suroviny kromě rajčat a oleje. Přidáme 50 ml vody a mícháme tak dlouho, dokud se cukr a sůl nerozpustí.
  • 2Rajčata nakrájíme na kousky nebo na měsíčky. Dáme do misky a přilijeme zálivku. Nakonec přimícháme olej.

TIP

Salát můžete podávat ihned nebo ho nechat vychladit v lednici.
Roman Vaněk
Autor receptu
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY

2 zralá středně velká rajčata
2 lžíce bílého vinného octa
1 lžíce cukru krupice
 
1 lžíce slunečnicového oleje
 
1 lžíce najemno nakrájené cibule
 
1 lžička nasekaných lístků velkolisté petržele
 
špetka pepře
 
špetka soli