• V Den české státnosti fungujeme stejně, jako každý jiný den. Užijte si volno a nákupy nechte na nás! Bez front až ke dveřím. 
2 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

DRESINK

  • 50 ml olivového oleje
  • 15 ml limetové šťávy
  • 8 g hořčičných semínek
  • 1 lžička sójové omáčky
  • 6 lžiček medu
  • špetka čerstvě mletého pepře
  • špetka chilli
  • špetka soli

SALÁT

  • 200 g dužiny vodního melounu
  • 30 g salátu lollo biondo nebo frisée
  • 30 g rukoly
  • 20 g řepných lístků nebo polníčku
  • 100 g sýra feta
  • 30 g piniových semínek

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

  • Síla salátu nejlépe vynikne v kombinaci se svěžími, lehkými víny. Volte bílá či šumivá a se šťavnatou kyselinou.
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

Postup na dresink

  • 1Hořčičná semínka orestujeme nasucho na rozpálené pánvi dozlatova a dáme do misky.
  • 2Olivový olej metličkou rozšleháme s limetovou šťávou, sójovou omáčkou a medem. Osolíme, opepříme, přidáme chilli a promícháme.

Postup na salát

  • 1Saláty namočíme na 15 minut do ledové vody.
  • 2Sýr nakrájíme na kostky 2×1,5×1,5 cm. Meloun nakrájíme na větší kousky.
  • 3Piniová semínka orestujeme nasucho na rozpálené pánvi dozlatova a necháme vychladnout.
  • 4Saláty slijeme, osušíme a dáme do mísy.
  • 5Přidáme sýr, meloun a piniová semínka a promícháme. Přelijeme dresinkem a znovu promícháme.
Roman Vaněk

S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

DRESINK

50 ml olivového oleje

Olivový olej bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

15 ml limetové šťávy

Limeta bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

8 g hořčičných semínek

 

1 lžička sójové omáčky

 

6 lžiček medu

 

špetka čerstvě mletého pepře

 

špetka chilli

 

špetka soli

 

SALÁT

200 g dužiny vodního melounu

 

30 g salátu lollo biondo nebo frisée

 

30 g rukoly

 

20 g řepných lístků nebo polníčku

 

100 g sýra feta

 

30 g piniových semínek

 

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

Síla salátu nejlépe vynikne v kombinaci se svěžími, lehkými víny. Volte bílá či šumivá a se šťavnatou kyselinou.