• Vážení zákazníci, momentálně se bohužel potýkáme s nedostatkem skladových kapacit a nemáme tak otevřen dostatek časových oken na to, abyste si mohli objednat nákup na čas, který vám vyhovuje. Omlouváme se, že se na nás nemůžete plně spolehnout a usilovně pracujeme na nápravě.
4 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 300 g vařených koktejlových krevet
  • 20 g kaparů
  • 160 g majonézy
  • 20 g dijonské hořčice
  • 30 g kečupu
  • 1 lžička citronové šťávy
  • sůl

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

  • Nejlepší volbou k mořským plodům jsou vína lehká a méně aromatická. Vybírejte z bílých a růžových.
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

Postup

  • 1V míse smícháme všechny suroviny, osolíme dle chuti a dáme vychladit do lednice.
Roman Vaněk

S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY

300 g vařených koktejlových krevet

Koktejlové krevety bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

20 g kaparů

Kapary bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

160 g majonézy

 

20 g dijonské hořčice

 

30 g kečupu

 

1 lžička citronové šťávy

 

sůl

 

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

Nejlepší volbou k mořským plodům jsou vína lehká a méně aromatická. Vybírejte z bílých a růžových.