Skip navigation
  • Our dear customers, interest in our service is currently enormous, and time slots are disappearing faster than cookies from the table. If none of them suit you, don't despair!
    Show more

Buy all ingredients right below the recipe

Ingredients

  • 120 g cherry rajčat
  • 300 g vařených koktejlových krevet
  • 200 g majonézy
  • 2 lžíce nakrájené zelené části jarní cibulky
  • 2 lžíce koňaku
  • najemno nastrouhaná kůra z ½ citronu a 2 lžíce citronové šťávy
  • 1/2 lžičky cukru krupice
  • špetka soli
  • 2 lžíce lístků řeřichy
  • 4 lístky bazalky nakrájené na jemné nudličky

PAIRING DISHES WITH WINE

  • Nejlepší volbou k mořským plodům jsou vína lehká a méně aromatická. Vybírejte z bílých a růžových.

Instructions

  • 1
    Rajčata nakrájíme na šestiny a v misce je lehce pomačkáme lžící. Přidáme ostatní suroviny, promícháme a dáme vychladit do ledničky.
Roman Vaněk
With Rohlik, we have put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how your dish turned out #rohlikchef

Ingredients

PAIRING DISHES WITH WINE