• Vážení zákazníci, momentálně se bohužel potýkáme s nedostatkem skladových kapacit a nemáme tak otevřen dostatek časových oken na to, abyste si mohli objednat nákup na čas, který vám vyhovuje. Omlouváme se, že se na nás nemůžete plně spolehnout a usilovně pracujeme na nápravě.

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 1 králík
  • 80 g oloupané mrkve
  • 5 kuliček černého pepře
  • 2 snítky tymiánu
  • 1 střední stonek řapíkatého celeru
  • 1 bobkový list
  • 1 stonek velkolisté petržele
  • špetka soli
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Králíka vykostíme a maso použijeme do jiného receptu. Kosti a ořez důkladně propláchneme pod studenou vodou, abychom vyplavili drobné nečistoty, které by vývar zakalily. Vložíme je do hrnce a zalijeme 1,5 l studené vody. Přivedeme k varu, stáhneme oheň na minimum a sbíráme pěnu, která se začne tvořit na povrchu. Jakmile se pěna tvořit přestane, přidáme koření a tymián. Nezakryté vaříme na velmi mírném ohni 75 minut.
  • 2Zeleninu nakrájíme na kostky o hraně 1 cm. Přidáme do vývaru a vaříme dalších 45 minut. Vývar scedíme, svaříme na množství jednoho litru a necháme vychladnout.
Roman Vaněk

S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY

1 králík

Králík celý bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

80 g oloupané mrkve

Mrkev bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

5 kuliček černého pepře

 

2 snítky tymiánu

 

1 střední stonek řapíkatého celeru

 

1 bobkový list

 

1 stonek velkolisté petržele

 

špetka soli