Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
1,2 l

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 300 g lesního ovoce (např. 200 g mražených malin a 100 g čerstvých borůvek)
  • 400 g smetany na šlehání 40%
  • 1 plechovka Salka
  • 330 g čerstvých jahod
  • 2 vanilkové cukry
  • 3 lžíce Strawberry Ginu (nemusí být)

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Z lesního ovoce vyrobte pyré – mražené ovoce nechte povolit nebo zahřejte, smíchejte s čerstvým a ponorným mixérem rozmixujte. Propasírujte přes sítko.
  • 2Pyré smíchejte se Salkem a dejte stranou. Smetanu ušlehejte dotuha a stěrkou vmíchejte do ovocného základu se Salkem.
  • 3Máte-li zmrzlinovač, použijte ho a směs si nachlaďte. Pokud nemáte, nevadí. Nalijte do uzavíratelné nádoby a dejte zamrazit do mrazáku. Po cca hodině mražení si připravte jahodovou dřeň. Jahody rozmixujte, vmíchejte vanilkový cukr a Gin a pro efekt mramorování lžící naneste ostrůvky jahodové směsi do zmrzlinového základu. Špejlí můžete ještě ostrůvky „rozmazat“ krouživými pohyby po zmrzlině.
  • 4Nechte zcela zmrazit. Před podáváním vyndejte cca 15 minut předem z mrazáku.
Under Cake Pressure
Za blogem Under Cake Pressure se skrývají dvě sestry, které pojí vášeň k tvoření dezertů. Veronika s Alžbětou vytváří pro Rohlík exkluzivní recepty, a tak si na jejich dobrotách můžete smlsnout i vy!

SUROVINY