Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 300 g lesního ovoce (např. 200 g mražených malin a 100 g čerstvých borůvek)
- 400 g smetany na šlehání 40%
- 1 plechovka Salka
- 330 g čerstvých jahod
- 2 vanilkové cukry
- 3 lžíce Strawberry Ginu (nemusí být)
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Z lesního ovoce vyrobte pyré – mražené ovoce nechte povolit nebo zahřejte, smíchejte s čerstvým a ponorným mixérem rozmixujte. Propasírujte přes sítko.
- 2Pyré smíchejte se Salkem a dejte stranou. Smetanu ušlehejte dotuha a stěrkou vmíchejte do ovocného základu se Salkem.
- 3Máte-li zmrzlinovač, použijte ho a směs si nachlaďte. Pokud nemáte, nevadí. Nalijte do uzavíratelné nádoby a dejte zamrazit do mrazáku. Po cca hodině mražení si připravte jahodovou dřeň. Jahody rozmixujte, vmíchejte vanilkový cukr a Gin a pro efekt mramorování lžící naneste ostrůvky jahodové směsi do zmrzlinového základu. Špejlí můžete ještě ostrůvky „rozmazat“ krouživými pohyby po zmrzlině.
- 4Nechte zcela zmrazit. Před podáváním vyndejte cca 15 minut předem z mrazáku.

Under Cake Pressure
Za blogem Under Cake Pressure se skrývají dvě sestry, které pojí vášeň k tvoření dezertů. Veronika s Alžbětou vytváří pro Rohlík exkluzivní recepty, a tak si na jejich dobrotách můžete smlsnout i vy!