Mlynářova mouka
Mlynářova mouka pšeničná hladká
1 kgDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Mlynářova mouka pšeničná hladká je obohacena přírodními enzymatickými látkami, ty zvyšují absorpční schopnosti mouky vázat vodu a udržet ji v těstě, i během pečení. Díky tomu jsou vytvořené dobroty vláčnější a jejich trvanlivost a svěžest delší. Nemalým benefitem je i schopnost rozvolňovat míchané těsto, čímž hospodyňkám ulehčují námahu při ručním hnětení. Enzymy mají také vliv na objem pečiva, které je díky nim větší, nadýchanější a na povrchu více propečené, kůrka je tak křupavější a získává intenzivnější chuť.
Použití
Mouka pšeničná hladká je ideální surovinou pro pečení jemného pečiva, housek, rohlíků, bábovek, různých druhů cukroví, muffinů, vaflí, dortů či pro přípravu smažených palačinek, lívanců a koblih.
O výrobci
Mlynářovy mouky vyrábí tuzemská společnost Český Mlynář s.r.o. z Týnce nad Labem, který se nachází uprostřed Zlatého pruhu –nejúrodnější části Polabské nížiny, výhradně z české pšenice. Historie Týneckého mlýna se píše již od roku 1306, kdy jsou dokladovány první zmínky o jeho činnosti. Kvalita a tradice jim umožnily vytrvat na špici v oboru po dlouhá staletí až do dnešních dnů. Dokladem je i vítězství ankety Volba spotřebitele 2018.
Skladování
Skladujte odděleně od látek aromatických, ve větraných prostorách s relativní vlhkostí vzduchu nejvýše 75 %.
Výrobce
Český mlynář s. r. o.
Pivovarská 137
281 26 Týnec nad Labe
Česká republika
Složení
Pšeničná mouka |
Enzymy |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1474 kJ/348 kCal |
Tuky | 1.5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.3 g |
Sacharidy | 70 g |
z toho cukry | 3 g |
Bílkoviny | 12 g |
Sůl | 0.01 g |
Vláknina | 3 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |