Mlynářova mouka

Mlynářova mouka pšeničná hladká

1 kg
34,90 Kč 34,90 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

1000+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Mlynářova mouka pšeničná hladká je obohacena přírodními enzymatickými látkami, ty zvyšují absorpční schopnosti mouky vázat vodu a udržet ji v těstě, i během pečení. Díky tomu jsou vytvořené dobroty vláčnější a jejich trvanlivost a svěžest delší. Nemalým benefitem je i schopnost rozvolňovat míchané těsto, čímž hospodyňkám ulehčují námahu při ručním hnětení. Enzymy mají také vliv na objem pečiva, které je díky nim větší, nadýchanější a na povrchu více propečené, kůrka je tak křupavější a získává intenzivnější chuť.

Použití

Mouka pšeničná hladká je ideální surovinou pro pečení jemného pečiva, housek, rohlíků, bábovek, různých druhů cukroví, muffinů, vaflí, dortů či pro přípravu smažených palačinek, lívanců a koblih.

O výrobci

Mlynářovy mouky vyrábí tuzemská společnost Český Mlynář s.r.o. z Týnce nad Labem, který se nachází uprostřed Zlatého pruhu –nejúrodnější části Polabské nížiny, výhradně z české pšenice. Historie Týneckého mlýna se píše již od roku 1306, kdy jsou dokladovány první zmínky o jeho činnosti. Kvalita a tradice jim umožnily vytrvat na špici v oboru po dlouhá staletí až do dnešních dnů. Dokladem je i vítězství ankety Volba spotřebitele 2018.

Skladování

Skladujte odděleně od látek aromatických, ve větraných prostorách s relativní vlhkostí vzduchu nejvýše 75 %.

Výrobce

Český mlynář s. r. o.
Pivovarská 137
281 26 Týnec nad Labe
Česká republika

Složení

Pšeničná mouka
Enzymy

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1474 kJ/348 kCal
Tuky1.5 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.3 g
Sacharidy70 g
z toho cukry3 g
Bílkoviny12 g
Sůl0.01 g
Vláknina3 g

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.