50 KUSŮ

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 180 g hladké mouky
  • 180 g cukru krupice
  • 140 g bílků a 100 g žloutků
  • moučkový cukr na posypání
  • špetka soli
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

Postup

  • 1Troubu rozehřejeme na 170 °C. Plech vyložíme pečicím papírem.
  • 2Žloutky vyšleháme s polovinou cukru do pěny. Bílky vyšleháme s druhou polovinou cukru a špetkou soli do pevného sněhu.
  • 3Do vyšlehaných žloutků přidáme po částech střídavě vyšlehaný sníh a mouku a vařečkou opatrně, lehce mícháme, než se vše spojí.
  • 4ěstem naplníme cukrářský sáček s hladkou špičkou a na plech vyložený pečicím papírem nastříkáme piškoty dlouhé 10 cm. Posypeme je přes jemné sítko moučkovým cukrem, vložíme do rozehřáté trouby a pečeme 15 minut.
     
     
Roman Vaněk

S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY

180 g hladké mouky

Hladká mouka bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

180 g cukru krupice

Cukr krupice bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

140 g bílků a 100 g žloutků

 

moučkový cukr na posypání

 

špetka soli