• Vážení zákazníci, moc se omlouváme za současná omezení naší služby. Vzhledem k aktuální situaci jsme bohužel museli přistoupit k následujícím opatřením:
    - je možné provést pouze 1 nákup denně na osobu a to bez možnosti doobjednávky
    - max. počet položek na jeden nákup je 30. Pro Premium zákazníky 40. Položka znamená druh zboží např. banán, houska nebo  konkrétní druh jogurtu
    - rušíme 15minutová časová okna pro doručení vašich nákupů – možnost objednání je pouze v rámci hodin
    Moc děkujeme za trpělivost a shovívavost. I těmito opatřeními jsme schopni navýšit naše kapacity a zajistit doručení Vašich nákupů. Váš Rohlík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 150 g hladké mouky
  • 125 g změklého másla
  • 80 g třtinového cukru
  • 50 g kandované pomerančové kůry
  • 40 g polenty (kukuřičné mouky)
  • špetka soli
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Na dva plechy položíme pečicí papír.
  • 2Pomerančovou kůru nasekáme na menší kousky. Mouku promícháme s polentou, třtinovým cukrem a solí. Zapracujeme do ní máslo, až se dobře propojí, přidáme pomerančovou kůru. Z těsta odebíráme kávovou lžičkou kousky, ze kterých vytvarujeme kuličky, ty klademe ve větších rozestupech, protože se při pečení hodně roztečou, na plech. Kuličky lehce zploštíme.
  • 3Pečeme 10 minut v troubě vyhřáté na 180°C s ventilátorem. Po upečení necháme vychladnout na plechu a následně sušenky sloupneme z pečicího papíru.
Laskominy od Maryny
Autor receptu
Úspěšná brněnská foodbloggerka a majitelka skvělého pekařství spojila své síly s Rohlíkem a společně vám přinášíme várku skvělých laskomin.

SUROVINY

150 g hladké mouky
125 g změklého másla
80 g třtinového cukru
 
50 g kandované pomerančové kůry
 
40 g polenty (kukuřičné mouky)
 
špetka soli