• Vážení zákazníci, momentálně se bohužel potýkáme s nedostatkem skladových kapacit a nemáme tak otevřen dostatek časových oken na to, abyste si mohli objednat nákup na čas, který vám vyhovuje. Omlouváme se, že se na nás nemůžete plně spolehnout a usilovně pracujeme na nápravě.
26 KUSŮ

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 150 g hladké mouky
  • 125 g změklého másla
  • 80 g třtinového cukru
  • 50 g kandované pomerančové kůry
  • 40 g polenty (kukuřičné mouky)
  • špetka soli
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Na dva plechy položíme pečicí papír.
  • 2Pomerančovou kůru nasekáme na menší kousky. Mouku promícháme s polentou, třtinovým cukrem a solí. Zapracujeme do ní máslo, až se dobře propojí, přidáme pomerančovou kůru. Z těsta odebíráme kávovou lžičkou kousky, ze kterých vytvarujeme kuličky, ty klademe ve větších rozestupech, protože se při pečení hodně roztečou, na plech. Kuličky lehce zploštíme.
  • 3Pečeme 10 minut v troubě vyhřáté na 180°C s ventilátorem. Po upečení necháme vychladnout na plechu a následně sušenky sloupneme z pečicího papíru.
Laskominy od Maryny

Úspěšná brněnská foodbloggerka a majitelka skvělého pekařství spojila své síly s Rohlíkem a společně vám přinášíme várku skvělých laskomin.

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY

150 g hladké mouky

Hladká mouka bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

125 g změklého másla

Máslo bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

80 g třtinového cukru

 

50 g kandované pomerančové kůry

 

40 g polenty (kukuřičné mouky)

 

špetka soli