4 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 220 g oloupaných jablek
  • 200 g polohrubé mouky
  • 100 g změklého másla a na vymazání formy
  • 15 g kakaa
  • 2 vejce
  • 160 ml vlažného mléka
  • 160 g moučkového cukru
  • 12 g prášku do pečiva
  • hrubá mouka na vysypání formy

SNOUBENÍ POKRMU S KÁVOU

  • Tento pokrm si nejlépe vychutnáte společně s kvalitní kávou.
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Troubu rozehřejeme na 175 °C. Formu vymažeme máslem a vysypeme moukou.
  • 2Z jablek vykrojíme jádřince a jablka nakrájíme na kostky o hraně 1 cm.
  • 3Veškeré suroviny kromě jablek vložíme do mísy robotu a mícháme na střední rychlost 3 minuty. Přidáme jablka, snížíme rychlost a 1 minutu mícháme.
  • 4Těsto vlijeme do formy, vložíme do rozehřáté trouby a pečeme 20 minut.
  • 5Hotovou buchtu necháme 5 minut zchladnout ve formě, poté ji vyklopíme na mřížku a necháme zcela vychladnout.
Tip
Podávejte s ušlehanou smetanou. Upečené těsto poznáte tak, že když do středu buchty zapíchnete špejli a vytáhnete ji, zůstane suchá. Pokud je na špejli po vytažení syrové těsto, pečte ještě chvíli.
Roman Vaněk

S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY

220 g oloupaných jablek

Jablko bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

200 g polohrubé mouky

Polohrubá mouka bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

100 g změklého másla a na vymazání formy

 

15 g kakaa

 

2 vejce

 

160 ml vlažného mléka

 

160 g moučkového cukru

 

12 g prášku do pečiva

 

hrubá mouka na vysypání formy

 

SNOUBENÍ POKRMU S KÁVOU

Tento pokrm si nejlépe vychutnáte společně s kvalitní kávou.