• Vážení zákazníci, moc se omlouváme za současná omezení naší služby. Vzhledem k aktuální situaci jsme bohužel museli přistoupit k následujícím opatřením:
    - je možné provést pouze 1 nákup denně na osobu a to bez možnosti doobjednávky
    - max. počet položek na jeden nákup je 30. Pro Premium zákazníky 40. Položka znamená druh zboží např. banán, houska nebo  konkrétní druh jogurtu
    - rušíme 15minutová časová okna pro doručení vašich nákupů – možnost objednání je pouze v rámci hodin
    Moc děkujeme za trpělivost a shovívavost. I těmito opatřeními jsme schopni navýšit naše kapacity a zajistit doručení Vašich nákupů. Váš Rohlík
4 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 2 zralé banány
  • 250 g mascarpone
  • 50 g změklého másla
  • 40 g třtinového cukru
  • 4 lžíce moučkového cukru
  • 20 ml limetové šťávy
  • 3 lžíce hnědého rumu
  • 1 lžička mleté skořice

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • alobal
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Mascarpone krátce promícháme s moučkový cukrem a rumem a dáme vychladit do lednice.
  • 2Troubu rozehřejeme na 200 ºC.
  • 3Limetovou šťávu promícháme s třtinovým cukrem. Máslo smícháme se skořicí. Banány oloupeme, překrojíme napůl a promícháme je s limetovou šťávou s cukrem.
  • 4Do pánve položíme banány, zalijeme je limetovou šťávou a rozložíme na ně máslo smíchané se skořicí. Pánev překryjeme alobalem a vložíme ji do rozehřáté trouby na 10 minut. Hotové banány nakrájíme na menší kousky a promícháme je se šťávou, která zbyla v pánvi.
Roman Vaněk
Autor receptu
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY

2 zralé banány
cca 200 g
Cena dle dodané hmotnosti
Více info
cca
 7.18 
35,90 Kč/kg
250 g mascarpone
50 g změklého másla
 
40 g třtinového cukru
 
4 lžíce moučkového cukru
 
20 ml limetové šťávy
 
3 lžíce hnědého rumu
 
1 lžička mleté skořice
 

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

alobal