Skip navigation
  • Our dear customers, the interest in our service is huge right now and time windows are disappearing faster than candy from the table. If your desired delivery time is not currently available, don't worry!
    Show more

4 Servings
Do hodinky

Buy all ingredients right below the recipe

INGREDIENTS

  • 40 g třtinového cukru
  • 50 g změklého másla
  • 1 lžička mleté skořice
  • 2 zralé banány
  • 250 g mascarpone
  • 4 lžíce moučkového cukru
  • 3 lžíce hnědého rumu
  • 20 ml limetové šťávy

You also need

  • alobal

INSTRUCTIONS

  • 1
    Mascarpone krátce promícháme s moučkový cukrem a rumem a dáme vychladit do lednice.
  • 2
    Troubu rozehřejeme na 200 ºC.
  • 3
    Limetovou šťávu promícháme s třtinovým cukrem. Máslo smícháme se skořicí. Banány oloupeme, překrojíme napůl a promícháme je s limetovou šťávou s cukrem.
  • 4
    Do pánve položíme banány, zalijeme je limetovou šťávou a rozložíme na ně máslo smíchané se skořicí. Pánev překryjeme alobalem a vložíme ji do rozehřáté trouby na 10 minut. Hotové banány nakrájíme na menší kousky a promícháme je se šťávou, která zbyla v pánvi.
Roman Vaněk
With Rohlik, we have put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how your dish turned out #rohlikchef

INGREDIENTS

You also need