• Náš vánoční katalog je už i online!🎄
    Ho, ho, ho! Vánoční katalog teď najdete i v aplikaci a na našich stránkách!
    Zobrazit více
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 1 zralý ananas
  • 200 ml pomerančového džusu
  • 50 ml Metaxy
  • 2 lžíce cukru krupice
  • 1 svitek skořice
  • hnědý cukr na obalení

TIP NA PŘÍLOHU

  • vanilková zmrzlina

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

Postup

  • 1Z ananasu okrájíme slupku a nakrájíme ho na stejně silná kolečka. Kulatým cukrářským vypichovátkem odstraníme tvrdý střed ananasu. Kolečka ananasu obalíme v cukru a ogrilujeme je z obou stran.
  • 2V pánvi necháme lehce zkaramelizovat cukr. Přidáme pomerančový džus a skořici a mícháme, než se cukr rozpustí. Přidáme ogrilovaný ananas, tekutinu svaříme na třetinu objemu, zalijeme metaxou a oflambujeme.
Tip
Podávejte s vanilkovou zmrzlinou.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY

TIP NA PŘÍLOHU