Přeskočit navigaci
  • Naši milí zákazníci, zítra 21.6.2025 se koná L'ETAPE CZECH REPUBLIC BY TOUR DE FRANCE 2025.
    Kvůli dopravním omezením v Praze a okolí může dojít ke zpoždění Vašich objednávek, mrzí nás to. Víme, jak důležitý je včasný nákup, a uděláme vše pro to, aby k vám dorazil co nejdříve.
    Zobrazit více

Doprava vždy zdarma

10% sleva na naše značky a BIO produkty

4× měsíčně malé nákupy od 1 Kč

Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 400 g bílé špaldové mouky hladké
  • 2 vejce velikosti M
  • 2 lžíce medu v tekutém stavu
  • 30 g vanilkového syrovátkového proteinu
  • 300 g odtučněného tvarohu
  • 80 ml řepkového oleje
  • 220 ml neochucené perlivé vody

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Troubu předehřejte na 180 °C a vyšší pekáč (25 cm × 25 cm) vyložte pečicím papírem.
  • 2
    Do větší mísy prosejte mouku, přidejte vejce, med, vanilkový protein, perlivou vodu a řepkový olej a pomocí kuchyňského robotu nebo metly vytvořte hladké, lehce tekuté těsto. Těsto nalijte do pekáče a pečte 50–55 minut na 180–185 °C.
  • 3
    Po upečení nechte buchtu 5 minut v pekáči. Poté ji vyjměte, nechte alespoň 30 minut vychladnout a následně celý povrch potřete tvarohem. Buchtu nakrájejte na požadované porce a podávejte.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová

SUROVINY