Přeskočit navigaci
  • Ještě něco na poslední chvíli? Doobjednávejte nejpozději 24 hodin před doručením!
    Zobrazit více
  •  Pokud vám aktuálně žádné časové okno nevyhovuje, nezoufejte!
    Zobrazit více

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 400 g bílé špaldové mouky hladké
  • 2 vejce velikosti M
  • 2 lžíce medu v tekutém stavu
  • 30 g vanilkového syrovátkového proteinu
  • 300 g odtučněného tvarohu
  • 80 ml řepkového oleje
  • 220 ml neochucené perlivé vody

POSTUP

  • 1
    Troubu předehřejte na 180 °C a vyšší pekáč (25 cm × 25 cm) vyložte pečicím papírem.
  • 2
    Do větší mísy prosejte mouku, přidejte vejce, med, vanilkový protein, perlivou vodu a řepkový olej a pomocí kuchyňského robotu nebo metly vytvořte hladké, lehce tekuté těsto. Těsto nalijte do pekáče a pečte 50–55 minut na 180–185 °C.
  • 3
    Po upečení nechte buchtu 5 minut v pekáči. Poté ji vyjměte, nechte alespoň 30 minut vychladnout a následně celý povrch potřete tvarohem. Buchtu nakrájejte na požadované porce a podávejte.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová

SUROVINY