Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA TOUST

  • 1 vejce velikosti M
  • 1 lžička granulované instantní kávy
  • 2 lžíce polotučného mléka
  • 1 lžička třtinového cukru krystal
  • 2 plátky celozrnného toustového chleba (2× cca 20 g)
  • 1 lžíce másla
  • Sůl

SUROVINY NA KRÉM

  • 60 g smetanového sýra
  • 1 lžíce medu v tekutém stavu
  • 2 lžíce polotučného mléka

NA OZDOBU

  • ½ lžičky holandského kakaa

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Nejprve si v hlubším talíři pomocí vidličky rozšlehejte vejce, instantní kávu a 2 lžíce mléka. Do vzniklé směsi přidejte třtinový cukr a špetku soli a promíchejte. Následně ve směsi postupně namočte oba plátky toustového chleba – každý nechte máčet 60–90 sekund z každé strany.
  • 2
    Mezitím si připravte středně velkou pánev a na mírném až středním plameni v ní rozehřejte máslo.
  • 3
    Namočené plátky chleba položte na rozehřátou pánev a opékejte je z každé strany 2–3 minuty dozlatova na mírném až středním plameni. Opečený chléb dejte zatím stranou.
  • 4
    Nyní si připravte krém: Do vyšší nádoby dejte smetanový sýr, med a 2 lžíce mléka a tuto směs šlehejte elektrickým šlehačem 1–2 minuty na vysoký výkon.
  • 5
    Po vyšlehání krému si vezměte talíř, položte na něj 1 opečený plátek chleba a navrch rozprostřete ½ připraveného krému. Vrstvu krému následně přiklopte druhým plátkem chleba a na ten rozprostřete zbytek krému. Nakonec vrchní vrstvu krému posypte kakaem a ihned podávejte.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová

SUROVINY NA TOUST

SUROVINY NA KRÉM

NA OZDOBU