• Milí zákazníci, dnes se koná L'ETAPE CZECH REPUBLIC BY TOUR DE FRANCE 2024. Kvůli dopravním omezením může dojít ke zpoždění při doručování Vašich objednávek, mrzí nás to.
    Zobrazit více
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
2 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 160 g tuňáka ve vlastní šťávě z plechovky
  • 100 g smetanového sýra
  • 2 lžičky dijonské hořčice
  • 70 g strouhaného eidamu
  • 50 g rozmrazeného listového špenátu
  • 40 g mražené kukuřice
  • 1 malé rajče (cca 70 g)
  • 8 plátků celozrnného toustového chleba (8× 25 g)
  • Sůl
  • Pepř

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Nejprve si začněte nahřívat kontaktní gril na střední až vysokou teplotu.
  • 2Tuňáka sceďte a vložte do středně velké mísy, kde k němu přimíchejte smetanový sýr, dijonskou hořčici, eidam, rozmražený špenát a kukuřici. Vzniklou směs dochuťte solí a pepřem a promíchejte. Následně si omyjte rajče a nakrájejte ho na tenké plátky.
  • 3Připravenou tuňákovou směs rozdělte na 4 plátky chleba, navrch každého plátku položte 1⁠–⁠2 plátky rajčete a ty přiklopte dalším plátkem chleba.
  • 4Tousty opékejte přiklopené v kontaktním grilu 2⁠–⁠3 minuty. Poté ihned podávejte.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY