Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 160 g tuňáka ve vlastní šťávě z plechovky
  • 100 g smetanového sýra
  • 2 lžičky dijonské hořčice
  • 70 g strouhaného eidamu
  • 50 g rozmrazeného listového špenátu
  • 40 g mražené kukuřice
  • 1 malé rajče (cca 70 g)
  • 8 plátků celozrnného toustového chleba (8× 25 g)
  • Sůl
  • Pepř

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Nejprve si začněte nahřívat kontaktní gril na střední až vysokou teplotu.
  • 2
    Tuňáka sceďte a vložte do středně velké mísy, kde k němu přimíchejte smetanový sýr, dijonskou hořčici, eidam, rozmražený špenát a kukuřici. Vzniklou směs dochuťte solí a pepřem a promíchejte. Následně si omyjte rajče a nakrájejte ho na tenké plátky.
  • 3
    Připravenou tuňákovou směs rozdělte na 4 plátky chleba, navrch každého plátku položte 1⁠–⁠2 plátky rajčete a ty přiklopte dalším plátkem chleba.
  • 4
    Tousty opékejte přiklopené v kontaktním grilu 2⁠–⁠3 minuty. Poté ihned podávejte.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY