Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 1 malá žlutá cibule (50 g)
- 1 malá zelená paprika (130 g)
- 2 střední rajčata (2× 50 g)
- 5 g čerstvé petrželové natě
- 2 lžíce olivového oleje
- 4 vejce velikosti M
- ½ lžičky mletého římského kmínu (lze vynechat)
- Sůl
- Pepř
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Cibuli oloupejte a nakrájejte najemno. Papriku a rajčata omyjte a nakrájejte na malé kostičky. Petrželovou nať nasekejte najemno.
- 2Nyní si v pánvi na středním plameni rozehřejte 2 lžíce olivového oleje, přidejte nakrájenou cibuli a papriku a opékejte 3–4 minuty na středním plameni. Poté přidejte nakrájená rajčata a mletý římský kmín a vše opékejte další 2–3 minuty na středním plameni. Následně do pánve vyklepněte 4 vejce, celou směs osolte a opepřete a za stálého míchání obsah pánve opékejte 1–3 minuty na středním plameni, dokud vajíčka náležitě neztuhnou. Jakmile získají požadovanou konzistenci, vmíchejte do pánve nasekanou petrželovou nať a pánev odstavte z ohřevu.
- 3Hotová míchaná vajíčka rozdělte do 2 talířů a podávejte.

Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek.
Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené.
Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na
rychlé a zdravé vaření.
Autorka fotografie je Marie Bartošová.