Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 100 g předvařeného kuřecího prsa
- 50 g okurky hadovky
- 50 g řapíkatého celeru
- 25 g natě jarní cibulky
- 1 lžička čerstvého kopru (nebo ½ lžičky sušeného)
- 50 g odtučněného jogurtu (0 % tuku)
- 1 lžička dijonské hořčice
- 1 plátek kváskového chleba (100 g)
- Sůl
- Pepř
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Nejprve si na stejně velké drobné kostičky nakrájejte předvařené kuřecí prso, okurku a řapíkatý celer. Nať jarní cibulky a kopr nakrájejte najemno.
- 2Následně všechny nakrájené ingredience vložte do menší mísy a přidejte jogurt, dijonskou hořčici, sůl a pepř a promíchejte.
- 3Hotový salát naneste na plátek kváskového chleba a podávejte.

Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek.
Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené.
Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na
rychlé a zdravé vaření.
Autorka fotografie je Marie Bartošová