Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
8 PORCÍ

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 380 g celozrnné špaldové mouky hladké
  • 1 lžička kypřicího prášku do pečiva
  • 3 lžíce holandského kakaa
  • 10 g xylitolu (lze nahradit třtinovým cukrem)
  • 60 g másla (rozpuštěného)
  • 4 vejce velikosti M
  • 400 ml polotučného mléka
  • 500 g polotučného tvarohu
  • 1 lžíce vanilkového extraktu
  • 3 lžíce medu

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Nejprve si předehřejte troubu na 175–180 °C, připravte si pekáč (25 cm × 25 cm) a vyložte jej pečicím papírem.
  • 2Poté si připravte 2 mísy. Ve větší míse smíchejte špaldovou mouku s práškem do pečiva, kakaem a xylitolem. Přidejte rozpuštěné máslo, 3 vejce a 300 ml mléka. Ze směsi vypracujte hladké těsto a nalijte jej do připraveného pekáče.
  • 3V druhé míse smíchejte tvaroh, zbylé vejce, vanilkový extrakt, zbylých 100 ml mléka a med. Vzniklou tvarohovou směs naneste nepravidelně po lžících na těsto v pekáči a poté směs koncem lžíce lehce promíchejte s kakaovým těstem tak, aby vzniklo mramorování.
  • 4Nakonec vložte pekáč do předehřáté trouby a pečte 35–40 minut při 175–180 °C.
  • 5Upečené cheesecake brownies vyjměte z pekáče, nechte 30 minut vychladnout a následně nakrájejte a podávejte.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY

JEŠTĚ POTŘEBUJETE