Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
6 PORCÍ

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA KORPUS

  • 6 vajec velikosti M
  • 40 g strouhaného kokosu
  • 2 lžíce bramborového škrobu
  • 6 lžic holandského kakaa
  • 1 lžíce kypřícího prášku do pečiva
  • 1 lžíce medu v tekutém stavu
  • Sůl

SUROVINY NA NÁPLŇ

  • 250 g polotučného tvarohu
  • 2 lžíce medu v tekutém stavu

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Pečící papír

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Nejprve si dejte předehřívat troubu na 200 – 205 °C a nachystejte si plech (30 cm × 40 cm), který vyložte pečicím papírem.
  • 2Nyní si vezměte vejce a oddělte žloutky od bílků: Žloutky dávejte do misky a bílky do vyšší nádoby na šlehání. Poté si vezměte větší mísu a nasypte do ní strouhaný kokos, bramborový škrob, holandské kakao a kypřící prášek do pečiva.
  • 3Následně do mísy přidejte všechny žloutky a 1 lžíci medu a obsah mísy důkladně vyšlehejte metličkou. Poté do nádoby s bílky přidejte špetku soli a pomocí tyčového mixéru se šlehacím nástavcem z bílků vyšlehejte tuhý sníh (šlehání zabere cca 3 minuty). Hotový sníh pomalu a opatrně vmíchejte do směsi v míse.
  • 4Výslednou směs rozprostřete na vyložený plech, ten dejte do trouby a pečte 8 – 9 minut na 200 – 205 °C.
  • 5Po upečení nechte korpus alespoň 30 minut chladnout na pokojovou teplotu. Chvíli před koncem chladnutí si ve větší misce smíchejte ingredience na náplň.
  • 6Vychladlý korpus překrojte na poloviny. Jednu polovinu potřete tvarohovou náplní, druhou polovinou korpusu náplň přiklopte a celý dezert přesuňte na 35 – 40 minut do mrazáku.
  • 7Vychlazený mléčný řez nakrájejte na 6 porcí a podávejte.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová

SUROVINY NA KORPUS

SUROVINY NA NÁPLŇ

JEŠTĚ POTŘEBUJETE