Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

8 PORCÍ
Do hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA KRUSTU

  • 150 g grahamových plátků
  • 80 g margarínu v tekutém stavu (nebo másla)
  • 150 ml kravského odtučněného mléka

SUROVINY NA NÁPLŇ

  • 650 ml kravského odtučněného mléka
  • 52 g vanilkového pudinku v prášku
  • 52 g karamelového pudinku v prášku
  • 52 g čokoládového pudinku v prášku
  • 2 lžíce medu v tekutém stavu

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Nejprve si připravte kulatou formu na pečení (⌀ 22 cm) a vyložte ji pečicím papírem.
  • 2
    Následně si připravte krustu. Ve stolním mixéru rozmixujte grahamové plátky najemno. Přidejte rozpuštěný margarín a 150 ml mléka a mixujte, dokud se ingredience nespojí. Vzniklou hmotu přemístěte do připravené formy a rovnoměrně utlačte na dno pomocí skleničky nebo ruky.
  • 3
    Poté si připravte náplň. Do většího hrnce nalijte 400 ml mléka a na mírném až středním plameni jej přiveďte k varu. Zbylých 250 ml mléka nalijte do hrnku a metličkou smíchejte se všemi 3 pudinky dohladka. Jakmile je mléko v hrnci teplé, přilijte mléko s rozmíchanými pudinky, přidejte 2 lžíce medu a za stálého míchání nechte 1–2 minuty zhoustnout na mírném až středním plameni.
  • 4
    Vzniklý pudink nalijte na grahamovou krustu do formy a dejte ztuhnout alespoň na 2 hodiny do lednice.
  • 5
    Hotový pudinkový koláč nakrájejte na 7–8 kousků a podávejte.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová

SUROVINY NA KRUSTU

SUROVINY NA NÁPLŇ