Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY NA KRUSTU
- 150 g grahamových plátků
- 80 g margarínu v tekutém stavu (nebo másla)
- 150 ml kravského odtučněného mléka
SUROVINY NA NÁPLŇ
- 650 ml kravského odtučněného mléka
- 52 g vanilkového pudinku v prášku
- 52 g karamelového pudinku v prášku
- 52 g čokoládového pudinku v prášku
- 2 lžíce medu v tekutém stavu
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Nejprve si připravte kulatou formu na pečení (⌀ 22 cm) a vyložte ji pečicím papírem.
- 2Následně si připravte krustu. Ve stolním mixéru rozmixujte grahamové plátky najemno. Přidejte rozpuštěný margarín a 150 ml mléka a mixujte, dokud se ingredience nespojí. Vzniklou hmotu přemístěte do připravené formy a rovnoměrně utlačte na dno pomocí skleničky nebo ruky.
- 3Poté si připravte náplň. Do většího hrnce nalijte 400 ml mléka a na mírném až středním plameni jej přiveďte k varu. Zbylých 250 ml mléka nalijte do hrnku a metličkou smíchejte se všemi 3 pudinky dohladka. Jakmile je mléko v hrnci teplé, přilijte mléko s rozmíchanými pudinky, přidejte 2 lžíce medu a za stálého míchání nechte 1–2 minuty zhoustnout na mírném až středním plameni.
- 4Vzniklý pudink nalijte na grahamovou krustu do formy a dejte ztuhnout alespoň na 2 hodiny do lednice.
- 5Hotový pudinkový koláč nakrájejte na 7–8 kousků a podávejte.

Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek.
Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené.
Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na
rychlé a zdravé vaření.
Autorka fotografie je Marie Bartošová