Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

Ingredience

  • 2 větší broskve
  • 20 g jemně mletých mandlí
  • 25 g ovesných vloček jemných
  • 20 g medu
  • 20 g kokosového oleje
  • ¼ lžičky mleté skořice
  • ¼ lžičky kypřicího prášku do pečiva

Na vanilkovou polevu

  • 300 ml polotučného mléka
  • 20 g vanilkového pudinku v prášku
  • 20 g medu

TIP

  • Lístky máty

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

Postup

  • 1
    Nejprve dejte předehřívat troubu na 180 °C a nachystejte si plech, který vyložte pečicím papírem.
  • 2
    Broskve oloupejte, rozkrojte na půl a dejte na plech rozkrojenou stranou nahoru. Poté si v menší misce smíchejte mleté mandle s ovesnými vločkami, medem, kokosovým olejem, skořicí a práškem do pečiva, vzniklou směs naneste na broskve, plech vložte do trouby a pečte po dobu 20⁠–⁠25 minut při 170⁠–⁠180 °C.
  • 3
    Mezitím si připravte polevu: V menším kastrolu smíchejte mléko s pudinkovým práškem a medem a zahřívejte na mírném až středním plameni 3⁠–⁠5 minut, dokud směs nezhoustne. Vzniklý krém rozdělte do 4 misek.
  • 4
    Až se dopečou broskve s drobenkou, rozdělte je do jednotlivých misek na vrstvu polevy a ihned podávejte.
Tip
Před podáváním můžete broskve ozdobit lístkem čerstvé máty.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je

Ingredience

Na vanilkovou polevu

TIP