• Na svátek Dne vítězství fungujeme stejně jako každý jiný den. Užijte si volno a nákupy nechte na nás! Bez front až ke dveřím.
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
6 PORCÍ

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 250 g polotučného tvarohu
  • 60 g strouhaného kokosu
  • 6 žloutků
  • 6 bílků
  • 2 lžíce bramborového škrobu
  • 3 lžíce medu
  • 5 lžic holandského kakaa
  • 1 lžička kypřicího prášku do pečiva
  • 1 lžíce vanilkového extraktu
  • Sůl

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Nejprve si předehřejte troubu na 200–205 °C, připravte si plech (30 cm × 40 cm) a vyložte jej pečicím papírem.
  • 2Do větší mísy vložte strouhaný kokos, žloutky, bramborový škrob, 1 lžíci medu, kakao a kypřicí prášek do pečiva. Pomocí metličky vše důkladně vyšlehejte.
  • 3Poté do vyšší nádoby vložte bílky a špetku soli a pomocí tyčového mixéru se šlehacím nástavcem vytvořte tuhý sníh. Potrvá to cca 3 minuty.
  • 4Jakmile máte sníh hotový, pomalu ho vmíchejte do mísy s ostatními ingrediencemi. Vzniklou směs rozprostřete na připravený plech a vložte na 8–9 minut do předehřáté trouby na 200–205 °C.
  • 5Po upečení nechte korpus alespoň 30 minut vychladnout na pokojovou teplotu. Mezitím si v míse smíchejte vanilkový extrakt, polotučný tvaroh a zbylé 2 lžíce medu.
  • 6Vychladlý korpus překrojte na 2 poloviny. Jednu polovinu potřete tvarohovou směsí, druhou polovinou korpusu vše přiklopte a následně přesuňte na 35–40 minut do mrazáku.
  • 7Nakonec vychlazený mléčný řez nakrájejte na jednotlivé porce a podávejte.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY

JEŠTĚ POTŘEBUJETE