• Milí zákazníci, mrzí nás to. Aktuálně je náš WhatsApp nedostupný a nápravu intenzivně řešíme. Obrátit se na nás můžete standardně na všech ostatních komunikačních platformách.
     
    Zobrazit více
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
10 KUSŮ

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 400 g cukety
  • 1 lžička sušené majoránky
  • 2 stroužky česneku (utřené)
  • 100 g jemných ovesných vloček
  • 2 lžíce slunečnicového oleje
  • Sůl
  • Pepř
  • 2 vejce velikosti M

SUROVINY K SERVÍROVÁNÍ

  • Zakysaná smetana
  • Pažitka
  • Řeřicha

MOHLO BY SE HODIT

  • Pomůcky na vaření

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Cuketu omyjte a nastrouhejte nahrubo. Poté z ní odstraňte vodu tím, že ji přesunete do cedníku a pomocí dlaně zmáčknete. Takto připravenou cuketu vložte do mísy a přidejte vejce, majoránku, česnek, vločky, slunečnicový olej, sůl a pepř a vše důkladně promíchejte.
  • 2Ze vzniklého těsta vytvarujte placky o průměru cca 7–9 cm. Poté si připravte nepřilnavou pánev, rozpalte v ní olivový olej a bramboráky opékejte na středním plameni 2–3 minuty z každé strany.

TIP NA SERVÍROVÁNÍ

  • 1Bramboráky podávejte samostatně nebo s dipem ze zakysané smetany. Před podáváním je můžete posypat najemno nasekanou pažitkou nebo čerstvou řeřichou.
Tip
Bramboráky můžete podávat jak teplé, tak studené. Pro zdravější variantu bramboráků je pečte ve vyhřáté troubě 17–19 minut na 200–210 °C.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY

SUROVINY K SERVÍROVÁNÍ

MOHLO BY SE HODIT