• O velikonočních svátcích fungujeme, jako by se nekoledovalo. Jsme tu pro vás i na Velký pátek a o Velikonočním pondělí - s dovozem až domů. Tak veselé hodování!

Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 400 g kuřecích prsou
  • 100 g mrkve
  • 1 menší bílá cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 100 g růžiček květáku
  • 150 ml zeleninového vývaru
  • 400 ml kokosového mléka z plechovky
  • 100 g zelených fazolových lusků
  • 1 lžička kurkumy
  • 1 lžička kari koření
  • Sůl
  • Pepř

PŘÍLOHA

  • Rýže

MOHLO BY SE HODIT

  • Pomůcky na vaření

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Kuřecí prsa nakrájejte na nudličky. Mrkev oloupejte a nakrájejte na kolečka. Cibuli nasekejte najemno. Česnek utřete.
  • 2V hlubší pánvi rozehřejte 1 lžíci olivového oleje, přidejte nasekanou cibuli a opékejte ji 2 minuty na středním plameni. Následně do pánve přidejte květák a nakrájenou mrkev a vše opékejte ještě 5 minut. Poté do pánve přidejte utřený česnek, kurkumu a kari koření, vše zalijte zeleninovým vývarem, pánev přiklopte pokličkou a směs nechte cca 10 minut dusit na středním plameni.
  • 3Mezitím si připravte druhou pánev, rozehřejte v ní 1 lžíci olivového oleje, přidejte nakrájená kuřecí prsa a opékejte cca 10 minut na středním plameni.
  • 4Na závěr přemístěte opečená kuřecí prsa do pánve se zeleninovou směsí, vše zalijte kokosovým mlékem, přidejte fazolové lusky a obsah pánve nechte 5–10 minut prohřát na středním plameni. Hotovou kuřecí směs rozdělte na 4 porce, podle libosti dochuťte solí a pepřem a podávejte.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Barbora Lundgren.

SUROVINY

PŘÍLOHA

MOHLO BY SE HODIT