• Na svátek Dne vítězství fungujeme stejně jako každý jiný den. Užijte si volno a nákupy nechte na nás! Bez front až ke dveřím.
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • Cca 700 g vinné klobásy
  • 350 ml černého piva
  • 3 středně velké červené cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 1 polévková lžíce slunečnicového oleje
  • 3 snítky čerstvého rozmarýnu
  • 2 čajové lžičky sušeného tymiánu
  • 1/4 čajové lžičky vločkového chilli
  • 1/2 čajové lžičky mletého zázvoru
  • 1/2 čajové lžičky mleté skořice
  • Sůl
  • Bílý pepř

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Špejle

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Troubu předehřejeme na 180 stupňů - dolní a horní ohřev. Cibuli a česnek oloupeme. Cibuli nakrájíme na půlkolečka a česnek na plátky. Rozpálíme pánev a na oleji orestujeme cibuli. Necháme zesklovatět. Poté přidáme česnek, který necháme zezlátnout. Zalijeme pivem, přisypeme zázvor, skořici, chilli a sušený tymián. Nakonec přidáme celé snítky rozmarýnu a na mírném plamenu necháme probublávat 5 minut.
  • 2Mezitím z vinné klobásy stočíme malé šneky a propíchneme párátkem. Klobásu vyskládáme do zapékací misky a přelijeme směsí z černého piva.
  • 3Dáme péct do trouby na 30-35 minut. Z omáčky vyndáme stonky rozmarýnu. Klobásu podáváme s čerstvým pečivem, které namáčíme do pivní omáčky.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY

JEŠTĚ POTŘEBUJETE