• O velikonočních svátcích fungujeme, jako by se nekoledovalo. Jsme tu pro vás i na Velký pátek a o Velikonočním pondělí - s dovozem až domů. Tak veselé hodování!

Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 2 lilky
  • 500 g Halloumi sýru
  • 250 g sladkého tenkého mini lilku
  • 500 g cherry rajčat
  • Hrst thajské bazalky
  • 50 g polníčku
  • 4 lžíce teriyaki omáčky
  • Sůl

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Klasické lilky opereme a podélně nakrájíme na plátky. Osolíme a necháme vypotit.
  • 2Rozpálíme gril na 250 stupňů. Sýr nakrájíme na plátky.
  • 3Lilek, sýr, cherry rajčátka a mini lilek grilujeme z každé strany cca 5 minut.
  • 4Až budou suroviny ugrilované, v misce smícháme nakrájený mini lilek, napůl rozkrojená rajčátka, nasekanou thajskou bazalku a teryiaki.
  • 5Každý plátek lilku osolíme, poklademe polníčkem, připravenou teriyaki směsí, sýrem a přiklopíme druhým plátkem lilku.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY