Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 4 plátky vodního melounu
- 4 plátky cukrového melounu
- 250 g Halloumi sýra
- 200 g cukrového hrášku
- 100 g rukoly
- Olivový olej
- Sůl
- Čerstvě mletý černý pepř
SUROVINY NA ZÁLIVKU
- 1 dcl olivového oleje
- Hrst bazalky
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- Sůl
- Pepř černý mletý
JEŠTĚ POTŘEBUJETE
- Špejle
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Meloun a sýr nakrájíme na větší kostky. Střídavě napícháme špejle. Potřeme olivovým olejem a opepříme. Grilujeme na rozpáleném grilu z každé strany 2 minuty. Současně na grilu opražíme cukrový hrášek, zakápnutý olivovým olejem, osolený a opepřený.
- 2Na zálivku společně rozmixujeme olivový olej, čerstvou bazalku, citrónovou šťávu. Osolíme a opepříme dle chuti.
- 3Melounové špízy podáváme na lůžku z rukoly společně s orestovaným hráškem a zakápnutý bazalkovou zálivkou.

Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.