Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 1 kg krůtího masa
- 500 g cibule
- 1 lžíce oleje
- 2 lžíce rajského protlaku
- 1 lžíce mleté sladké papriky
- 600 ml kuřecího vývaru
- 1 lžička sušené majoránky
- ½ lžičky mletého kmínu
- 1 lžička soli
- mletý pepř
- kimchi
POSTUP
- 1Maso nakrájíme na kostky. Cibuli nadrobno.
- 2Na oleji osmahneme cibuli na mírném ohni dozlatova. Přidáme maso a osmahneme jej ze všech stran. Poté přisypeme mletou papriku a kmín a minutu restujeme. Přidáme rajský protlak a ještě minutu opékáme. Zalijeme vývarem, osolíme, přikryjeme poklicí a na mírném ohni vaříme 30 minut.
- 3Krůtí prsa jsou náchylná na vysušení, proto ke konci hlídáme. Jakmile jsou uvařená, odstavíme z ohně. Dochutíme majoránkou a mletým pepřem.
- 4Podáváme s celozrnnými těstovinami a kimchi.

Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!
