Přeskočit navigaci

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 120 g trhaného hovězího
  • 100 g bílého zelí
  • 50 g rajčat na větvičce
  • 40 g cheddaru
  • 60 g majonézy
  • špetka sušeného česneku
  • 10 g BBQ omáčky
  • špetka uzené papriky
  • 1 hrst Mesclun salátu
  • 1 ks Rohlíkové bulky
  • 10 g mrkve
  • 5 ml jablečného octa
  • sůl
  • 10 kuliček pepře
  • 50 g másla

POSTUP

  • 1
    Zelí nakrájíme na jemné nudličky, přidáme nakrájenou mrkev, majonézu, osolíme, opepříme, promícháme a ochutíme jablečným octem.
  • 2
    Trhané maso od Kloudy prohřejeme na pánvi nebo v grilu, ochutíme sušeným česnekem, uzenou paprikou, a BBQ omáčkou. Pokud by se nám maso vysušilo během ohřívání, podlijeme troškou vývaru a přidáme lžíci másla.
  • 3
    Na másle na pánvi opečeme rozpůlené burger housky a složíme ze surovin burger v následujícím pořadí - spodek bulky, Coleslaw salát, Mesclun, neboli směs čerstvých listů letních salátů, prohřáté maso, Cheddar, rajčata, okurky a samozřejmě vršek bulky.
  • 4
    Ideální je Cheddar na mase lehce zapéct.
Rohlík vaří

SUROVINY