Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 120 g trhaného hovězího
- 100 g bílého zelí
- 50 g rajčat na větvičce
- 40 g cheddaru
- 60 g majonézy
- špetka sušeného česneku
- 10 g BBQ omáčky
- špetka uzené papriky
- 1 hrst Mesclun salátu
- 1 ks Rohlíkové bulky
- 10 g mrkve
- 5 ml jablečného octa
- sůl
- 10 kuliček pepře
- 50 g másla
POSTUP
- 1Zelí nakrájíme na jemné nudličky, přidáme nakrájenou mrkev, majonézu, osolíme, opepříme, promícháme a ochutíme jablečným octem.
- 2Trhané maso od Kloudy prohřejeme na pánvi nebo v grilu, ochutíme sušeným česnekem, uzenou paprikou, a BBQ omáčkou. Pokud by se nám maso vysušilo během ohřívání, podlijeme troškou vývaru a přidáme lžíci másla.
- 3Na másle na pánvi opečeme rozpůlené burger housky a složíme ze surovin burger v následujícím pořadí - spodek bulky, Coleslaw salát, Mesclun, neboli směs čerstvých listů letních salátů, prohřáté maso, Cheddar, rajčata, okurky a samozřejmě vršek bulky.
- 4Ideální je Cheddar na mase lehce zapéct.