Milí zákazníci, poptávka po naší službě se dramaticky zvyšuje. Abychom mohli obsloužit ještě více zákazníků, omezujeme počet objednávek na jeden den na osobu. Počet položek nákupu je pak omezen na 35. Rušíme možnost platby v hotovosti a stravenkami, výjimku mají pouze senioři a ZTP. Plaťte prosím předem platební kartou. Současně pozastavujeme vracení nákupních tašek a zákazníky v karanténě prosíme, aby nám nevraceli vratné obaly. Všechny Vás moc prosíme o trpělivost a shovívavost. Děkujeme Vám.

Suroviny

  • 1 plátek vepřové kotlety z přeštíka
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř

K podávání

  • čerstvý chléb
  • křen
 

Postup

  • 1
    Maso vyndejte alespoň 2 hodiny před grilováním z lednice, aby zteplalo na pokojovou teplotu.
  • 2
    Kvalitní přeštické kotlety lehce potřete olejem z obou stran. Posolte je a opepřete.
  • 3
    Grilujte 5 až 10 minut z každé strany, podle toho, jak moc rozpálený gril máte, a jak chcete maso propečené.
  • 4
    Kotletky podávejte s čerstvým chlebem a strouhaným křenem.
Rohlík vaří
Autor receptu
Na Rohlíku jsme si pro vás připravili oblíbené recepty. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef