Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
2 BURGERY

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

CIBULOVÉ CHUTNEY

  • Kapka olivového oleje
  • 2 velké červené cibule
  • Lžíce třtinového cukru
  • Lžička medu
  • Špetka soli
  • Špetka pepře
  • Snítka tymiánu
  • Špetka chilli koření
  • 2 dcl koňaku

BYLINKOVÝ DIP

  • 2 lžíce bílého jogurtu
  • 150 g žervé
  • Hrstka nasekané plocholisté petrželky
  • Půl stroužku česneku
  • Špetka soli
  • Špetka pepře

BURGER

  • 2 kusy sýru halloumi
  • Hrstka nasekaných čerstvých bylinek
  • 2 bulky na burgery
  • 1 rajče
  • 2 listy ledového salátu
  • Olivový olej na potření
  • 2 nakládané okurky
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP NA CIBULOVÉ CHUTNEY

  • 1Cibuli oloupejte, rozkrojte na polovinu a nakrájejte na tenké plátky.
  • 2Olivový olej rozehřejte v hlubší pánvi. Cibuli na oleji smažte dokud nezesklovatí. Do pánve přidejte lžíci cukru. Až cukr lehce zkaramelizuje, přilejte koňak a nechte chvíli odpařit alkohol.
  • 3Poté přidejte zbytek koření a nechte při nižší teplotě vařit, dokud se tekutina z poloviny neodpaří. Nakonec vmíchejte lžičku medu a dochuťte solí dle chuti.

POSTUP NA BYLINKOVÝ DIP

  • 1Ingredience na dip smíchejte a podle chuti okořeňte. Dip skladujte v lednici

POSTUP

  • 1Sýr halloumi potřete olivovým olejem a posypte sušeným tymiánem. Dejte na gril a grilujte lehce dozlatova.
  • 2Bulky rozkrojte, potřete olivovým olejem a nechte na chvíli opéct na grilu.
  • 3Spodní díl bulky potřete připraveným dipem, položte na ni plátek salátu, na něj navrstvěte grilovaný sýr halloumi, přidejte plátek rajčete a pár koleček kyselé okurky. Navrch přidejte cibulové chutney. Vrchní díl bulky taktéž potřete dipem a burger s ním zakryjete.

TIP

Cibulové chutney můžete konzumovat teplé nebo studené. V lednici vydrží cca 3 dny. Jako přílohu doporučujeme grilovanou zeleninu, chřest nebo salát z čerstvé zeleniny.
Rohlík vaří
Autor receptu

CIBULOVÉ CHUTNEY

Kapka olivového oleje
Olivový olej bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.
2 velké červené cibule
Červená cibule bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.
Lžíce třtinového cukru
 
Lžička medu
 
Špetka soli
 
Špetka pepře
 
Snítka tymiánu
 
Špetka chilli koření
 
2 dcl koňaku
 

BYLINKOVÝ DIP

2 lžíce bílého jogurtu
 
150 g žervé
 
Hrstka nasekané plocholisté petrželky
 
Půl stroužku česneku
 
Špetka soli
 
Špetka pepře
 

BURGER

2 kusy sýru halloumi
 
Hrstka nasekaných čerstvých bylinek
 
2 bulky na burgery
 
1 rajče
 
2 listy ledového salátu
 
Olivový olej na potření
Olivový olej bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.
2 nakládané okurky