Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 120 g hovězího trhaného masa
- 100 g bílého zelí
- 50 g rajčat na větvičce
- 40 g plátkového cheddaru
- 60 g majonézy
- 1 g sušeného česneku
- 10 g BBQ omáčky
- 1 g uzené papriky
- Hrst salátu
- 1 ks seterilované okurky
- Burger bulka
- 10 g mrkve
- 10 ml jablečného octa
- 5 g soli
- 5 g cukru
- 10 kuliček černého pepře
- 50 g másla
POSTUP
- 1Zelí nakrájíme na jemné nudličky, přidáme nakrájenou mrkev, majonézu, osolíme, opepříme, promícháme a ochutíme jablečným octem.
- 2Trhané maso prohřejeme na pánvi nebo v grilu, ochutíme sušeným česnekem, uzenou paprikou, a bbq omáčkou. Pokud by se nám maso vysušilo během ohřívání, podlijeme troškou vývaru a přidáme lžíci másla.
- 3Na másle opečeme burger housky a složíme ze surovin burger v pořadí spodek bulky, coleslaw, salát, trhané maso, cheddar, rajčata, okurku a samozřejmě vršek bulky.
