Přeskočit navigaci

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 120 g hovězího trhaného masa
  • 100 g bílého zelí
  • 50 g rajčat na větvičce
  • 40 g plátkového cheddaru
  • 60 g majonézy
  • 1 g sušeného česneku
  • 10 g BBQ omáčky
  • 1 g uzené papriky
  • Hrst salátu
  • 1 ks seterilované okurky
  • Burger bulka
  • 10 g mrkve
  • 10 ml jablečného octa
  • 5 g soli
  • 5 g cukru
  • 10 kuliček černého pepře
  • 50 g másla

POSTUP

  • 1
    Zelí nakrájíme na jemné nudličky, přidáme nakrájenou mrkev, majonézu, osolíme, opepříme, promícháme a ochutíme jablečným octem.
  • 2
    Trhané maso prohřejeme na pánvi nebo v grilu, ochutíme sušeným česnekem, uzenou paprikou, a bbq omáčkou. Pokud by se nám maso vysušilo během ohřívání, podlijeme troškou vývaru a přidáme lžíci másla.
  • 3
    Na másle opečeme burger housky a složíme ze surovin burger v pořadí spodek bulky, coleslaw, salát, trhané maso, cheddar, rajčata, okurku a samozřejmě vršek bulky.
Rohlík vaří

SUROVINY