Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

4 PORCE
Do hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 4 tence nakrájené steaky
  • 3 velké cibule (nakrájené na tenké plátky)
  • Brambory
  • 4 stroužky česneku
  • 4 vejce velikosti M
  • Rostlinný olej
  • Sůl
  • Čerstvě mletý černý pepř

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Ve velkém hrnci přiveďte rostlinný olej na 180 °C a předehřejte troubu na 90 °C. Oloupejte a nakrájejte brambory na hranolky a počkejte, až se olej zahřeje.
  • 2
    Smažte hranolky v rozpáleném rostlinném oleji dozlatova. Poté nechte okapat na plechu vyloženém papírovými utěrkami, dochuťte solí a dejte do trouby vyhřát.
  • 3
    Přebytečný rostlinný olej opatrně nalijte do samostatné nádoby a nechte v pánvi asi 3 polévkové lžíce, nebo použijte novou pánev.
  • 4
    Na rostlinném oleji orestujte cibuli do měkka a zlatavě hnědé, asi 10 minut. Vyjměte cibuli a vložte do mělké pánve nebo kastrolu a dejte do trouby.
  • 5
    Česnek nasekejte nadrobno. Jednu stranu steaků osolte, opepřete a posypte polovinou nasekaného česneku. Rozklepejte steaky kladivem na maso, pak je otočte a opakujte na druhé straně se zbývajícím česnekem.
  • 6
    Steaky opékejte na vysoké teplotě, jednou otočte, dokud nezhnědnou z obou stran a nepropečou do požadované propečenosti. Na cibuli položte steaky a vraťte do trouby.
  • 7
    Na pánev přidejte trochu oleje a orestujte vejce slunečnou stranou nahoru. Podle potřeby dochuťte solí a pepřem.
  • 8
    Během vaření vajec vyjměte brambory, steak a cibuli z trouby.
Rohlík vaří

SUROVINY