Přeskočit navigaci
  • Ještě něco na poslední chvíli? Doobjednávejte nejpozději 24 hodin před doručením!
    Zobrazit více
  •  Pokud vám aktuálně žádné časové okno nevyhovuje, nezoufejte!
    Zobrazit více

4 PORCE
Do hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 4 ks Romaduru
  • 50 g Jihočeského másla
  • Tymián
  • Rozmarýn
  • 4 velké brambory
  • 180 g Jihočeské zakysané smetany
  • 200 g slaniny

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Alobal

POSTUP

  • 1
    Brambory omyjeme, ale neloupeme.
  • 2
    Alobal rozdělíme na 4 díly a potřeme Jihočeským máslem.
  • 3
    Pečeme na grilu nebo v troubě cca hodinu.
  • 4
    Mezitím obalíme Romadur slaninou a ugrilujeme.
  • 5
    Podáváme s hotovou pečenou bramborou a Jihočeskou zakysanou smetanou.
Rohlík vaří

SUROVINY

JEŠTĚ POTŘEBUJETE