Skip navigation
  • Our dear customers, interest in our service is currently enormous, and time slots are disappearing faster than cookies from the table. If none of them suit you, don't despair!
    Show more

1 Serving
Do hodinky

Buy all ingredients right below the recipe

INGREDIENTS

  • 120 g houskového knedlíku
  • 30 g másla
  • 20 g najemno nakrájené cibule
  • 3 vejce
  • špetka pepře
  • špetka soli

INSTRUCTIONS

  • 1
    Knedlíky nakrájíme na kostky o hraně 1 cm. Vejce rozklepneme do misky a vidličkou je rozšleháme. Osolíme a opepříme.
  • 2
    Na pánvi zpěníme na středním ohni máslo, přidáme knedlíky a opékáme je 1 minutu. Přidáme nakrájenou cibuli, promícháme a za občasného míchání necháme knedlíky opéct dozlatova.
  • 3
    Přilijeme rozšlehaná vejce, důkladně promícháme a pánev stáhneme z ohně. Již mimo oheň knedlíky s vejci opět promícháme. Vejce dojdou díky teplotě pánve i mimo oheň a pokrm zůstane vláčný. Pokrm případně dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem.
Tip
Knedlíky můžete posypat nasekanou petrželkou nebo pažitkou. Můžete podávat s nakládanou okurkou.
Roman Vaněk
With Rohlik, we have put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how your dish turned out #rohlikchef

INGREDIENTS