Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
2 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 250 g sušených špaget
  • 160 g konzervovaného tuňáka ve vlastní šťávě
  • 30 g kaparů
  • 35 g šalotky
  • 8 cherry rajčat
  • 6 ančoviček
  • 3 snítky tymiánu
  • 2 stroužky česneku
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce nastrouhaného parmezánu
  • 1 lžička citronové šťávy
  • 40 g soli

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

  • Těstoviny nejvíce oceníte v kombinaci s lehkými, svěžími víny. Volit můžete šumivá, bílá i růžová.
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Špagety uvaříme ve vodě se 40g soli na skus, slijeme je a 100ml vody dáme stranou.
  • 2Česnek očistíme a nakrájíme na plátky. Rajčata rozkrojíme napůl. Šalotku očistíme a nakrájíme najemno. Ančovičky rovněž nakrájíme najemno.
  • 3Olivový olej vlijeme do studené pánve, přidáme česnek, šalotku a ančovičky a zahřejeme ji na střední teplotu. Jakmile česnek se šalotkou zesklovatí, přilijeme 100ml vody z vaření těstovin a stáhneme pánev ze sporáku.
  • 4Přidáme tymián, kapary, konzervovaného tuňáka a promícháme. Přidáme těstoviny, promícháme, přidáme parmezán a opět promícháme. Přidáme nakrájená rajčata a citronovou šťávu a ještě jednou promícháme.
Roman Vaněk
Autor receptu
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY

250 g sušených špaget
Špagety bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.
160 g konzervovaného tuňáka ve vlastní šťávě
Tuňák konzervovaný ve vlastní šťávě bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.
30 g kaparů
 
35 g šalotky
 
8 cherry rajčat
 
6 ančoviček
 
3 snítky tymiánu
 
2 stroužky česneku
 
3 lžíce olivového oleje
 
2 lžíce nastrouhaného parmezánu
 
1 lžička citronové šťávy
 
40 g soli
 

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

Těstoviny nejvíce oceníte v kombinaci s lehkými, svěžími víny. Volit můžete šumivá, bílá i růžová.