• Vážení zákazníci, momentálně se bohužel potýkáme s nedostatkem skladových kapacit a nemáme tak otevřen dostatek časových oken na to, abyste si mohli objednat nákup na čas, který vám vyhovuje. Omlouváme se, že se na nás nemůžete plně spolehnout a usilovně pracujeme na nápravě.
2 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 250 g sušených špaget
  • 160 g konzervovaného tuňáka ve vlastní šťávě
  • 30 g kaparů
  • 35 g šalotky
  • 8 cherry rajčat
  • 6 ančoviček
  • 3 snítky tymiánu
  • 2 stroužky česneku
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce nastrouhaného parmezánu
  • 1 lžička citronové šťávy
  • 40 g soli

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

  • Těstoviny nejvíce oceníte v kombinaci s lehkými, svěžími víny. Volit můžete šumivá, bílá i růžová.
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Špagety uvaříme ve vodě se 40g soli na skus, slijeme je a 100ml vody dáme stranou.
  • 2Česnek očistíme a nakrájíme na plátky. Rajčata rozkrojíme napůl. Šalotku očistíme a nakrájíme najemno. Ančovičky rovněž nakrájíme najemno.
  • 3Olivový olej vlijeme do studené pánve, přidáme česnek, šalotku a ančovičky a zahřejeme ji na střední teplotu. Jakmile česnek se šalotkou zesklovatí, přilijeme 100ml vody z vaření těstovin a stáhneme pánev ze sporáku.
  • 4Přidáme tymián, kapary, konzervovaného tuňáka a promícháme. Přidáme těstoviny, promícháme, přidáme parmezán a opět promícháme. Přidáme nakrájená rajčata a citronovou šťávu a ještě jednou promícháme.
Roman Vaněk

S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY

250 g sušených špaget

Špagety bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

160 g konzervovaného tuňáka ve vlastní šťávě

Tuňák konzervovaný ve vlastní šťávě bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

30 g kaparů

 

35 g šalotky

 

8 cherry rajčat

 

6 ančoviček

 

3 snítky tymiánu

 

2 stroužky česneku

 

3 lžíce olivového oleje

 

2 lžíce nastrouhaného parmezánu

 

1 lžička citronové šťávy

 

40 g soli

 

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

Těstoviny nejvíce oceníte v kombinaci s lehkými, svěžími víny. Volit můžete šumivá, bílá i růžová.