Limitovaná nabídka pro nové zákazníky:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

4 PORCE
Do hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

BURGER

  • 600 g mletého hovězího krku
  • rostlinný olej na potření masa
  • 1 lžíce kari
  • špetka čerstvě mletého pepře
  • 1 lžička soli

OCHUCENÁ MAJONÉZA

  • 100 g majonézy
  • 50 g kečupu
  • 1 lžička sezamového oleje
  • 2 lžíce rýžového octa
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžíce chilli omáčky
  • 1 lžíce burákového másla

SALÁTEK

  • 100 g oloupané mrkve
  • 100 g salátové okurky
  • 50 g oloupané červené cibule
  • 1 lžička cukru krupice
  • 1 lžíce rýžového octa
  • špetka soli

NA DOKONČENÍ

  • 4 bagety o délce 16 cm
  • 2 lžíce změklého másla
  • 40 g nahrubo nasekaného čerstvého koriandru

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

  • K hovězímu masu sáhněte po vínu plném, suchém, červeném a s výraznější tříslovinou.

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP NA OCHUCENOU MAJONÉZU

  • 1
    Všechny suroviny smícháme v misce a dáme do ledničky.

POSTUP NA SALÁTEK

  • 1
    Mrkev a okurku škrabkou podélně nakrájíme na tenké plátky. Cibuli nakrájíme na velmi jemné plátky. V misce smícháme nakrájenou zeleninu se solí, cukrem a octem.

POSTUP NA BURGER

  • 1
    Troubu rozehřejeme na 180 °C.
  • 2
    V misce smícháme maso se solí a kořením. Ze směsi vytvarujeme 16 kuliček a lehce je zmáčkneme.
  • 3
    Na středním ohni rozehřejeme pánev, masové kuličky na plochých stranách potřeme olejem a opečeme je 3 minuty z každé strany. Poté je dáme do rozehřáté trouby na 5 minut dopéct. Vyndáme a necháme na teplém místě.
  • 4
    Teplotu v troubě zvýšíme na 200 °C.
  • 5
    Bagety podélně rozřízneme a na řezné ploše je potřeme máslem. Vložíme je na 3 minuty do rozehřáté trouby.
  • 6
    Opečené bagety namažeme ochucenou majonézou. Na spodní část bagety položíme čtvrtinu salátku, na něj položíme 4 masové kuličky, posypeme je čtvrtinou nasekaného koriandru a přiklopíme vrchní částí bagety. Takto připravíme všechny porce.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

BURGER

OCHUCENÁ MAJONÉZA

SALÁTEK

NA DOKONČENÍ

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM