• Vážení zákazníci, momentálně se bohužel potýkáme s nedostatkem skladových kapacit a nemáme tak otevřen dostatek časových oken na to, abyste si mohli objednat nákup na čas, který vám vyhovuje. Omlouváme se, že se na nás nemůžete plně spolehnout a usilovně pracujeme na nápravě.

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

BURGER

  • 600 g mletého hovězího krku
  • rostlinný olej na potření masa
  • 1 lžíce kari
  • špetka čerstvě mletého pepře
  • 1 lžička soli

OCHUCENÁ MAJONÉZA

  • 100 g majonézy
  • 50 g kečupu
  • 1 lžička sezamového oleje
  • 2 lžíce rýžového octa
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžíce chilli omáčky
  • 1 lžíce burákového másla

SALÁTEK

  • 100 g oloupané mrkve
  • 100 g salátové okurky
  • 50 g oloupané červené cibule
  • 1 lžička cukru krupice
  • 1 lžíce rýžového octa
  • špetka soli

NA DOKONČENÍ

  • 4 bagety o délce 16 cm
  • 2 lžíce změklého másla
  • 40 g nahrubo nasekaného čerstvého koriandru

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

  • K hovězímu masu sáhněte po vínu plném, suchém, červeném a s výraznější tříslovinou.
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP NA OCHUCENOU MAJONÉZU

  • 1Všechny suroviny smícháme v misce a dáme do ledničky.

POSTUP NA SALÁTEK

  • 1Mrkev a okurku škrabkou podélně nakrájíme na tenké plátky. Cibuli nakrájíme na velmi jemné plátky. V misce smícháme nakrájenou zeleninu se solí, cukrem a octem.

POSTUP NA BURGER

  • 1Troubu rozehřejeme na 180 °C.
  • 2V misce smícháme maso se solí a kořením. Ze směsi vytvarujeme 16 kuliček a lehce je zmáčkneme.
  • 3Na středním ohni rozehřejeme pánev, masové kuličky na plochých stranách potřeme olejem a opečeme je 3 minuty z každé strany. Poté je dáme do rozehřáté trouby na 5 minut dopéct. Vyndáme a necháme na teplém místě.
  • 4Teplotu v troubě zvýšíme na 200 °C.
  • 5Bagety podélně rozřízneme a na řezné ploše je potřeme máslem. Vložíme je na 3 minuty do rozehřáté trouby.
  • 6Opečené bagety namažeme ochucenou majonézou. Na spodní část bagety položíme čtvrtinu salátku, na něj položíme 4 masové kuličky, posypeme je čtvrtinou nasekaného koriandru a přiklopíme vrchní částí bagety. Takto připravíme všechny porce.
Roman Vaněk

S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

BURGER

600 g mletého hovězího krku

Mleté hovězí maso bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

rostlinný olej na potření masa

Rostlinný olej bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

1 lžíce kari

 

špetka čerstvě mletého pepře

 

1 lžička soli

 

OCHUCENÁ MAJONÉZA

100 g majonézy

 

50 g kečupu

 

1 lžička sezamového oleje

 

2 lžíce rýžového octa

 

1 lžíce sójové omáčky

 

1 lžíce chilli omáčky

 

1 lžíce burákového másla

 

SALÁTEK

100 g oloupané mrkve

 

100 g salátové okurky

 

50 g oloupané červené cibule

 

1 lžička cukru krupice

 

1 lžíce rýžového octa

 

špetka soli

 

NA DOKONČENÍ

4 bagety o délce 16 cm

 

2 lžíce změklého másla

 

40 g nahrubo nasekaného čerstvého koriandru

 

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

K hovězímu masu sáhněte po vínu plném, suchém, červeném a s výraznější tříslovinou.