Buy all ingredients right below the recipe
INGREDIENTS
- 2 kuřecí prsa s kostí z křídla
- 40 g sýra Comté
- 2 plátky šunky
- sůl
- hladká mouka na obalení
- vejce na obalení
- strouhanka na obalení
- přepuštěné máslo na smažení
PAIRING DISHES WITH WINE
- Tohle jídlo chutná nejlépe se středně plnými, bílými a růžovými víny.
Side dish
- brambory
INSTRUCTIONS
- 1Křídelní kost očistíme od masa a seřízneme kloub.
- 2Sýr rozřízneme na poloviny a každou zabalíme do plátku šunky.
- 3V masu podélně nařízneme kapsu. Do ní vložíme šunku se sýrem a maso stiskneme tak, aby zůstal balíček zcela zakrytý.
- 4Maso osolíme ze všech stran a obalíme ho v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance.
- 5Smažíme ponořené do poloviny v rozpáleném másle pomalu z obou stran dozlatova. V průběhu smažení maso otáčíme a přeléváme máslem z pánve, dokud nemá zlatohnědou barvu.

Roman Vaněk
With Rohlik, we have put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how your dish turned out #rohlikchef
