• Vážení zákazníci, momentálně se bohužel potýkáme s nedostatkem skladových kapacit a nemáme tak otevřen dostatek časových oken na to, abyste si mohli objednat nákup na čas, který vám vyhovuje. Omlouváme se, že se na nás nemůžete plně spolehnout a usilovně pracujeme na nápravě.

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

TĚSTO

  • 500 g hladké mouky a mouka na podsypání těsta
  • 25 g změklého másla
  • 5 g čerstvého droždí

NÁPLŇ

  • 500 g crème fraîche
  • 150 g slaniny
  • 250 g oloupané červené cibule
  • špetka mletého muškátového oříšku
  • čerstvě mletý pepř
  • 1/2 lžičky soli

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • potravinářskou fólii
  • pečicí papír

SNOUBENÍ POKRMU S PIVEM

  • Tento pokrm si nejlépe vychutnáte se sklenkou dobře vychlazeného piva.
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1V misce rozmícháme droždí s vodou (250 ml) a vlijeme ho do mísy robotu. Přidáme mouku a změklé máslo a mícháme na středních otáčkách 8 minut do hladkého těsta.
  • 2Vál posypeme moukou a vyklopíme na něj vymíchané těsto. Vypracujeme z něj kouli, zabalíme ji do potravinářské fólie a dáme na 1 hodinu do lednice. Odpočinuté těsto rozdělíme na 4 stejné díly.
  • 3Gril rozpálíme na maximum a přiklopíme ho.
  • 4Smícháme crème fraîche, sůl a muškátový oříšek. Cibuli a slaninu nakrájíme na nudličky silné 3 mm.
  • 5Každý díl těsta podsypeme moukou a vyválíme obdélník silný 2 mm. Položíme na pečicí papír, potřeme vyšší vrstvou crème fraîche, posypeme částí cibule a slaniny a opepříme.
  • 6Připravené těsto přesuneme z pečicího papíru na rozpálený gril, přiklopíme ho a grilujeme 3 minuty. Ihned podáváme.
     
Roman Vaněk

S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

TĚSTO

500 g hladké mouky a mouka na podsypání těsta

Hladká mouka bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

25 g změklého másla

Máslo bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

5 g čerstvého droždí

 

NÁPLŇ

500 g crème fraîche

 

150 g slaniny

 

250 g oloupané červené cibule

 

špetka mletého muškátového oříšku

 

čerstvě mletý pepř

 

1/2 lžičky soli

 

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

potravinářskou fólii

 

pečicí papír

 

SNOUBENÍ POKRMU S PIVEM

Tento pokrm si nejlépe vychutnáte se sklenkou dobře vychlazeného piva.