• Vážení zákazníci, momentálně se bohužel potýkáme s nedostatkem skladových kapacit a nemáme tak otevřen dostatek časových oken na to, abyste si mohli objednat nákup na čas, který vám vyhovuje. Omlouváme se, že se na nás nemůžete plně spolehnout a usilovně pracujeme na nápravě.

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 4 plátky hovězí roštěné po 150–200 g
  • 40 g másla
  • 150 ml slunečnicového oleje
  • 3 oloupané stroužky česneku
  • 3 vejce
  • hladká mouka na obalení masa
  • strouhanka na obalení masa
  • čerstvě mletý pepř
  • sůl

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • potravinářskou fólii
  • kuchyňské papíry

SNOUBENÍ POKRMU S PIVEM

  • Tento pokrm si nejlépe vychutnáte se sklenkou dobře vychlazeného piva.
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

Postup

  • 1Okraje masa nařízneme do hloubky 0,5 cm nožem, aby se řízek při smažení nekroutil. Na maso položíme potravinářskou fólií a naklepeme ho paličkou. Poté ho potřeme prolisovaným česnekem a důkladně osolíme a opepříme z obou stran.
  • 2Maso obalíme v mouce, poté v rozšlehaných vejcích a nakonec ve strouhance.
  • 3V pánvi na středním ohni rozehřejeme olej. Vložíme do něj obalené maso a zvolna ho smažíme dozlatova 3 minuty z každé strany. Maso by uvnitř mělo zůstat lehce růžové.
  • 4Po usmažení řízky položíme na talíř pokrytý kuchyňským papírem, který odsaje přebytečný tuk.
  • 5V rendlíku rozpustíme máslo a horké řízky jím potřeme.
Roman Vaněk

S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY

4 plátky hovězí roštěné po 150–200 g

Hovězí roštěná bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

40 g másla

Máslo bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

150 ml slunečnicového oleje

 

3 oloupané stroužky česneku

 

3 vejce

 

hladká mouka na obalení masa

 

strouhanka na obalení masa

 

čerstvě mletý pepř

 

sůl

 

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

potravinářskou fólii

 

kuchyňské papíry

 

SNOUBENÍ POKRMU S PIVEM

Tento pokrm si nejlépe vychutnáte se sklenkou dobře vychlazeného piva.