Skip navigation

Buy all ingredients right below the recipe

INGREDIENTS

  • 16 g uvařené vychlazené rýže na sushi
  • 20 g mořského vlka
  • wasabi pasta
  • sójová omáčka
  • nakládaný zázvor
  • limetka
 

INSTRUCTIONS

  • 1
    Filety mořského vlka nakrájíme přes vlákno na jednotlivé porce.
  • 2
    Do dlaně pravé ruky položíme porci rýže. Ukazováčkem nabereme wasabi pastu a potřeme jí plátek ryby. Na rybu přiložíme rýži a rybu podél ní zformujeme. Ozdobíme tenkými plátky limetky.
  • 3
    Jednotlivé kousky nigiri sushi namáčíme do sójové omáčky ochucené wasabi pastou a zajídáme nakládaným zázvorem.
Tip
Nakládaný zázvor příjemně neutralizuje chuť a podporuje trávení.
Roman Vaněk
With Rohlik, we have put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how your dish turned out #rohlikchef

INGREDIENTS