• Vážení zákazníci, moc se omlouváme za současné omezení naší služby. Museli jsme bohužel přistoupit k následujícím opatřením:
    - max. 1 nákup denně na osobu, bez možnosti doobjednávky
    - maximální počet položek na jeden nákup je 35. Položka znamená druh zboží např. banán, houska nebo konkrétní druh jogurtu. Počet kusů není omezený. Toto omezení se ale nevztahuje na členy Rohlík Premium.
    Děláme vše pro to, abychom navýšili naše kapacity a doručili vaše nákupy pro co nejvíce z vás. Moc děkujeme za trpělivost a shovívavost. Váš Rohlík.
4 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 4 kuřecí prsní řízky supreme
  • 6 lžic rostlinného oleje
  • pepř
  • sůl

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

  • Toto jídlo chutná nejlépe se středně plnými, bílými a růžovými víny.
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Troubu rozehřejeme na 180 °C.
  • 2Kuřecí prsa vydatně osolíme a opepříme z obou stran.
  • 3Ve větší pánvi na vyšším ohni rozpálíme olej a maso v něm pečeme nejprve kůží dolů cca 4 minuty dozlatova. Maso během pečení lehce přitiskneme vařečkou ke dnu pánve, aby se kůže vypekla stejnoměrně. Stáhneme oheň na polovinu, maso obrátíme a pečeme 3 minuty dozlatova. Opečené maso položíme na plech a vložíme do trouby na 8 minut.
  • 5Hotové maso přendáme na prkénko a necháme 6 minut odpočinout. Poté ho nakrájíme na plátky a ihned podáváme.
Roman Vaněk
Autor receptu
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY

4 kuřecí prsní řízky supreme
6 lžic rostlinného oleje
pepř
 
sůl
 

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

Toto jídlo chutná nejlépe se středně plnými, bílými a růžovými víny.